Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Stofzuigen met Kärcher

Vroeger vond ik het totaal niet belangrijk wat voor soort stofzuiger we hadden. Nu ben ik zo blij met onze draadloze krachtpatser van Kärcher in huis. Met de Kärcher VC 6 Cordless Premium ourFamily wordt het huishouden een stuk makkelijker! Gestoei met het snoer van de stofzuiger is verleden tijd en de krachtige motor en heleboel slimme functies maken het schoonhouden van je huis een stuk comfortabeler. Wil jij het stofzuigen ook makkelijker en leuker maken? Lees dan gauw verder.

Bewegingsvrijheid en comfort

Waar ik dan zo blij van word? Een krachtige motor, een lange batterijduur en het gebruiksgemak. Mijn jongens hebben geen rust om hun koekje of rijstewafel aan tafel op te eten. Met het gevolg dat overal kruimels liggen in huis. De Kärcher VC 6 Cordless Premium our Family stofzuiger hebben we met een muurbeugel in de trapkast opgehangen. Zo is hij altijd klaar voor gebruik en is het een kleine moeite om de stofzuiger er even bij te pakken. Deze stofzuiger is lekker wendbaar en flexibel. De stofzuiger kun je ook als een soort kruimeldief gebruiken. Alle opzetstukken, inclusief de vloermond, passen ook zonder de stang op het apparaat. Zo laten we kruimels minder snel liggen en zijn bijvoorbeeld de autostoelen van de kinderen ook zo gedaan.

Ook het hele huis stofzuigen met deze krachtpatser is geen enkel probleem. De accu heeft een duur van maar liefst 50 minuten, waarin ik met gemak drie verdiepingen doe. Bovendien zit er nog een reserve accu bij! De status van de accu lees je af op de display en als je hem terughangt in de muurbeugel met ingebouwde oplaadfunctie is ook het opladen erg eenvoudig.

Lees ook: Opruimen geeft positieve energie

Slimme tools

Wat ik ook zo fijn vindt aan deze stofzuiger held is dat je hem niet achter je aan hoeft te slepen. Door de Power Lock-functie, is het niet nodig om de aan/uit knop constant ingedrukt te houden. De vloermond heeft ook een gemotoriseerde (of ronddraaiende) borstel die zo nog beter stof opneemt. Bovendien beschikt de Kärcher VC 6 Cordless Premium ourFamily stofzuiger over een boost-functie en zit in de zuigmond led verlichting. Zo kun je ook in de donkere hoekjes, bijvoorbeeld onder de bank, goed zien waar je moet stofzuigen. Door de verlengslang en diverse mondstukken kun je ook met gemak verschillende oppervlakten stofzuigen of bijvoorbeeld je auto.

Waar ik altijd een hekel aan heb, is het leegmaken van het stofreservoir, maar met dit exemplaar is dit in één klik geleegd. Ook het reinigen van het filter gaat bijna automatisch. Je plaatst de filterreinigingstool eenvoudig en de zuigkracht van de stofzuiger zuigt het filter simpel en automatisch schoon. Het zijn deze slimme tools die écht bijdragen aan het comfort. En zo kan ik nog wel even doorratelen hoe blij ik ben met mijn huishoudelijk apparaat. Mijn advies? Ga het vooral zelf ervaren, want met Kärcher is stofzuigen een fluitje van een cent!

Meer weten? Ga naar de website van Kärcher

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo