Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Tefal Turbo Cuisine

Eén apparaat dat je gebruikt als snelkookpan, stoomkoker, soepmaker en nog meer. Dan heb ik het over de Turbo Cuisine multicooker van Tefal. Met ontelbaar veel handige functies en programma’s kan dit multifunctionele apparaat een waardevolle aanwinst voor jouw keuken zijn. Misschien kom je pitten op je kookplaat te kort of neem je het apparaat mee op vakantie. Het grote voordeel? Je hoeft eigenlijk alleen maar de ingrediënten er in te stoppen en de multicooker doet al het werk.

Zeven keukenapparaten in één

Je gebruikt deze Tefal Turbo Cuisine niet alleen om te stoven, ook om te roerbakken, stomen, bakken, opwarmen en zelfs om te fermenteren. Stiekem vervang je met dit apparaat maar liefst zeven keukenapparaten, zoals een stomer, een snelkookpan en een rijstkoker. Super handig, dat kan jou een scala aan apparaten schelen.

Het grootste voordeel aan de multicooker is de snelheid waarmee je gerechten klaar zijn. Er is keuze uit tien automatische kookprogramma’s plus een handmatige functie. Dit alles te bedienen met slechtst een enkele bedieningsknop. Het leven van een werkende ouder is druk en je komt eigenlijk altijd tijd tekort. Zo sjees ik uit mijn werk door naar de sport van de kinderen en zijn we laat thuis voor het eten. Er blijft maar weinig tijd over om te koken.

Super snel, veelzijdig en tijdbesparend

Dankzij de grote pan kun je met gemak een maaltijd voor het hele gezin klaarmaken. Ik vind het heel fijn om weinig werk aan het koken te hebben, niet meer eindeloos in pannen roeren bijvoorbeeld. Sterker nog, je hoeft er niet eens bij te blijven zoals bij koken op gas of inductie. Met de startuitstelfunctie kun je de multicooker tot 12 uur van tevoren instellen. Handig, want dan is het niet meer nodig `s avonds wanneer je thuiskomt te koken. Ook zit er een warmhoudfunctie op de multicooker die je gerecht tot 24 uur na bereiding warm houdt. En heb je een hekel aan afwassen? Geen zorgen, het apparaat is met gemak schoon te maken. Er kunnen zelfs onderdelen in de vaatwasser. Behalve dat de Tefal Turbo Cuisine veelzijdig is, is het apparaat licht en stijlvol. Het apparaat past zonder twijfel in een moderne keuken.

Koop de Tefal Turbo Cuisine eenvoudig via Bol.com

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo