Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Hardlopen / Producten / Reviews / Sport

Zo loop je veilig hard in het donker

Vroeg in de ochtend hardlopen vind ik heerlijk. Voor velen is het misschien lastig om vroeg op pad te gaan, omdat je bijvoorbeeld nog zo lekker in je bed ligt en je het liefst nog een keer omdraait. Maar door vroeg in de ochtend te sporten, voel ik me opgewekt, stijgt mijn energielevel en daar heb ik de rest van de dag profijt van. Het voelt goed om aan het begin van de dag mijn lijf aan het werk te zetten. In de zomer geniet ik tijdens een rondje hardlopen van de opkomende zon, maar in deze tijd van het jaar blijft het ’s ochtends nog behoorlijk lang donker. Zien en gezien worden is dan ontzettend belangrijk.

Reflecterende kleding is een must voor sporten in het donker. Daarmee maak je jezelf zichtbaar voor medeweggebruikers. Sportkleding met reflectie is handig om te dragen, maar met reflectieve accessoires zorg je er helemaal voor dat je niet te missen bent. Wie wil er nou niet schitteren in het donker?

In mijn blog op Perrysport.nl vertel ik je alles over mijn ervaring met hardlopen in het donker. Ik vertel je onder andere over de do’s en don’ts tijdens het sporten.

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo