Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Bespaar op je verzekering

Betaal niet onnodig veel voor je verzekeringen en bespaar tot 240 euro!

Tijdens de verbouwing van onze keuken ontdekten we een lekkage in de badkamer. In het toilet beneden zat een natte plek in het plafond. In ongeveer de helft van de gevallen lekken douches door plafonds heen, doordat de kitnaden niet (meer) waterdicht zijn. Het werd nog vervelender toen we erachter kwamen, dat de schade niet was verzekerd. Dit was voor mij hét moment om mij in onze verzekeringen te verdiepen. Ik bekeek niet alleen de dekking, maar vooral of we konden besparen op onze verzekeringen.

Wat ik heb, wil ik niet kwijt

Een verzekering kan je beschermen tegen onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Een aantal verzekeringen zijn zo essentieel dat ze verplicht zijn, denk hierbij aan je zorgverzekering, een WA-verzekering voor je auto en een woonhuisverzekering voor je huis. Verder zijn er ook verzekeringen die niet verplicht zijn, maar wel handig om ze te hebben, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, een inboedelverzekering of overlijdensrisicoverzekering. De belangrijkste reden waarom ik meerdere verzekeringen heb afgesloten, is omdat ik niet graag voor onvoorziene omstandigheden kom te staan en veel geld kwijt ben aan onvoorziene omstandigheden. Wat ik heb, wil ik natuurlijk niet kwijt.

Lees ook: Financieel gezond

Oververzekerd is ook zonde

Verzekeren kost geld, maar een juiste verzekering kan veel extra kosten voorkomen. Toch loont het om met enige regelmaat je verzekeringen eens goed te bekijken. Het is zonde als je niet verzekerd bent, maar ook als je oververzekerd bent. Dit betekent dat je bijvoorbeeld dubbel bent verzekerd, doordat twee verschillende verzekeringen hetzelfde dekken. Of dat je maandelijks premie betaalt voor iets waarvoor je eigenlijk niet verzekerd hoeft te zijn.

Op de website Vergelijkdirect.com kun je zelf je verzekeringen, energie en internet & tv op prijs en kwaliteit vergelijken. Deze website is onafhankelijk, oftewel geen eigendom van een verzekeraar, investeringsfonds of een andere belanghebbende. Voor elke verzekering kun je een vergelijking maken en aangeven welke eigenschappen je belangrijk vindt. Ook kun je via deze website je verzekeringen, energie en telecomcontracten afsluiten, opzeggen of aanpassen.

De verzekeringen bespaarcheck

Behalve het vergelijken van verzekeringen kun je ook een gratis verzekeringscheck doen waarmee je ongetwijfeld kunt besparen. Hoe dat kan? Door slim te combineren en goed te weten wat je wel en niet kunt verzekeren. De financiële adviseurs van Vergelijkdirect.com helpen je direct en kijken elk jaar opnieuw of je nog goed verzekerd bent. Op de website vul je slechts een paar vragen in waarna je een dag later een vrijblijvende offerte in je mailbox hebt. Hierbij wordt uitgegaan van de scherpste premie en de beste dekking die past bij jouw situatie!

Doe kosteloos de bespaarcheck t.w.v. €79,- op Vergelijkdirect.com

Foto: Pexels.nl

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo