Zoeken...
TOP
Boeken Kids

Mijn zelfleesboek voor groep 5

Lezen met Blitz, Floor, Mees Kees, Spekkie en Sproet, Vos en Haas en De piraten van hiernaast

Grappige en spannende verhalen over monsters, ridders, kunst, vakanties en nog veel meer. Het boek ‘Mijn zelfleesboek voor groep 5‘ is een fijne bundel vol herkenbare, vrolijke en fantasievolle verhalen van bekende schrijvers en tekenenaars. Dit meegroeiboek is speciaal voor iedereen in groep 5.

Lange woorden zijn nog best lastig

Als je in groep 5 zit, heb je al twee jaar geoefend met lezen. Je kunt al best goed lezen, maar het is toch vaak nog wel lastig als er moeilijke of lange woorden in de tekst staan. In groep 5 raken kinderen meer vertrouwd met lange woorden en teksten. Het gaat vooral om begrijpend lezen en je leert natuurlijk het beste door veel leeskilometers te maken.

Op een leuke manier oefenen met lezen

Leren lezen is één ding, maar het is belangrijk om te blijven lezen. Een leesboek moet voor kinderen natuurlijk wel iets te lachen bieden om ze gemotiveerd te houden om te oefenen met lezen. Met de leuke verhalen en illustraties in deze bundel zit dat helemaal goed. Het is een mooie uitgave met grote letters, zodat kinderen in groep 5 de verhalen zelfstandig kunnen lezen. Super handig vind ik dat het taalniveau van de verhalen meegroeit met het kind. ‘Mijn zelfleesboek voor groep 5’ is verdeeld in leesniveaus AVI E4, M5 en E5, oftewel eind groep 4 tot eind groep 5 niveau. Zo kun je het hele schooljaar lekker lezen uit deze bundel.

Bestel ‘Mijn zelfleesboek voor groep 5‘ eenvoudig bij Bol.com

Mijn zelfleesboek voor groep 5
Diverse auteurs
Uitgeverij Ploegsma
ISBN 9789021682419
januari 2022
€ 20,99

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit