Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Permanent minder okselzweet

Wist je dat ongeveer 3% van de Nederlandse bevolking last heeft van overmatig zweten?

Zweten, we doen het allemaal. Als je sport is het zelfs belangrijk om goed te zweten. Doordat je zweet, wordt de temperatuur van je lijf geregeld en raak je niet oververhit. Maar als je de hele dag zweet zonder dat daar aanleiding voor is, dan kun je er behoorlijk last van hebben. Zo zijn er mensen bij wie, vanuit het niets, het zweet uitbreekt. Je kunt je vast voorstellen dat continu natte oksels of handpalmen je in het dagelijkse leven behoorlijk in de weg kunnen zitten. Overmatig zweten kan ook een negatieve invloed hebben op je zelfvertrouwen en je welbevinden. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor permanent minder okselzweet. Je kunt je op een eenvoudige manier laten behandelen met de MiraDry behandeling tegen overmatig okselzweet bij Mauritskliniek.

Blijf niet doorlopen met klachten

Klotsende oksels tijdens een sollicitatiegesprek, okselzweet tijdens een belangrijke presentatie of spannende date of je wilt gewoon dat leuke grijze shirtje aan zonder natte plekken onder je oksels. Zweten is een taboe. Door schaamte wordt er nauwelijks over gepraat, terwijl het een normale functie van het lichaam is. Ruim 3% van de Nederlandse bevolking heeft echter last van overmatig zweten en ervaart hier dagelijks hinder van. Gelukkig kun je je op een eenvoudige manier met blijven resultaat laten behandelen tegen (te) veel zweten door middel van de miraDry technologie.

MiraDry behandeling tegen okselzweet

De MiraDry behandeling pakt de bron van het probleem aan: de overactieve zweetklieren. Het is een veilige en permanente behandeling waarbij door middel van elektromagnetische energie de zweetkliertjes in het te behandelen gebied definitief worden uitgeschakeld. De behandeling is niet-operatief, duurt ongeveer 1,5 uur en is niet pijnlijk, want je wordt eerst plaatselijk verdoofd. Na een behandeling zullen je zweetklieren niet opnieuw aangroeien, waardoor het resultaat blijvend is. De ervaring leert dat 80% van de mensen na deze behandeling blijvend verlost is van hinderlijke transpiratie onder de oksels. Een bijkomend voordeel is dat MiraDry ook effect heeft op de geurklieren, waardoor je ook geen last meer zult hebben van (eventuele) onprettige zweetgeur.

Investering in jezelf

Als ik continu zweetoksels zou hebben en daar ieder dag last van zou hebben, zou ik de MiraDry behandeling voor permanent minder okselzweet zonder twijfel ondergaan. Ook indien de behandeling niet vergoed zou worden door mijn zorgverzekering. Het tegengaan van alle nare klachten en mentale gevolgen door okselzweet permanent te verminderen lijkt mij die investering zeker waard.

Wanneer je in juni 2021 je miraDry behandeling boekt bij Mauritskliniek in Den Haag, Nijmegen of Utrecht, dan ontvang je € 100 korting op je behandeling. Via de website mauritskliniek.nl kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis consult voor de miraDry behandeling waarbij je al je vragen aan een specialist kunt stellen. Alle voorwaarden voor deze actie vind je op de website van de Mauritskliniek.

No sweat, no stress!

Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar fitmom. Lees hier mijn verhaal. Volg je me al op  Instagram? Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

Afbeelding: Pexels

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo