Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Vegan supplementen met een eerlijk verhaal

Als je je gezondheid wilt optimaliseren, zijn gezonde voeding, een gezonde leefomgeving, beweging en ontspanning dé pijlers. Toch ervaar ik dat voedingssupplementen een snelle en positieve wending kunnen geven aan je gezondheid. Althans, als je goede en hoogwaardige supplementen gebruikt. In de winkel zijn voedingssupplementen in allerlei soorten, maten en merken te koop. Meestal zijn het pillen of capsules, soms ook druppels, poeders of drankjes. Maar helaas zijn niet alle voedingssupplementen gelijk in kwaliteit. Sommige fabrikanten voegen namelijk onnodige kunstmatige zoet- en kleurstoffen toe. En dit wil ik liever niet in mijn lijf hebben. Bij Fair Leaf hoef ik de ingrediëntenlijst niet door te scannen op dierlijke toevoegingen. Alle producten, ingrediënten en toevoegingen zijn 100% veganistisch.

Alle voedingsmiddelen haal je uit de natuur

“Gebruik jij voedingssupplementen? Jij ben toch zo bezig met gezonde voeding?” Deze vragen krijg ik wel eens. Fair Leaf gelooft, net als ik, dat alle voedingswaarden uit de natuur te halen zijn. Helaas is het een feit dat slechts een klein percentage van alle Nederlanders voldoende fruit, groente en jodium binnenkrijgt. Slechts 15% van de volwassenen in Nederland haalt de normen die het Voedingscentrum heeft vastgesteld. Maar hoe gezond je ook eet, niet altijd zal je behoefte aan voedingsstoffen volledig afgedekt worden met voeding alleen. Denk ook maar eens aan het aantal zonuren in Nederland om vitamine D op te nemen. Ik ga heel bewust elke dag minimaal een half uur naar buiten, maar dat is niet altijd voldoende. Voedingssupplementen zijn dan ook een aanvulling op mijn gezonde leefstijl.

Al een aantal keer heb ik uitgebreid bloedonderzoek laten doen om te kijken hoe het met mijn gezondheid gesteld is. Uit dit onderzoek bleek een tekort aan vitamine D en B12. Ik eet vegetarisch, maar ook veganistisch. Dan is het extra belangrijk om te letten op je eiwitten en vitamines. Door een bloedonderzoek kun je doelgericht aan je gezondheid werken en de tekorten in je lichaam aanvulling door middel van supplementen.

Alles is te veganiseren

Uit recent onderzoek van het Voedingscentrum blijkt dat ongeveer vier op de tien Nederlanders (38%) de laatste jaren bewust minder vlees eet. Bij Fair Leaf bevatten alle vitamines, mineralen en andere lifestyle producten geen enkel dierlijk ingrediënt. Aan de hele productie, de testing en de verwerking is geen enkel dier te pas gekomen. En dat niet alleen. Alle supplementen zijn ook speciaal afgesteld op een veganistische levensstijl, met bijvoorbeeld een hogere dosering B12 of vitamine D3. Niet alleen de producten, maar ook het productie- en bezorgproces is fair. Er wordt ook aan het milieu gedacht door je bestelling te leveren in graspapieren enveloppen en duurzame kraftzakken met biologisch afbreekbaar opvulmateriaal. Als je je gezondheid wilt optimaliseren, let dan niet alleen op je voeding, maar ook op de soort en kwaliteit van supplementen die je neemt.

Je kunt jouw vegan vitaminesupplementen eenvoudig in de Vitamineshop op fairleaf.nl bestellen

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo