Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

Everybody 1-2-Switch!

everybody switch nintendo switch

Heb jij zin in een hoop hilariteit en een beetje beweging? Dan zit je met de nieuwe game Everybody 1-2-Switch! voor de Nintendo Switch helemaal goed. In deze partygame ga je in teams de strijd met elkaar aan met hilarische minigames. Jong én oud kunnen de games spelen. Leuk om met het hele gezin de strijd aan te gaan. Of wat dacht je ervan om vrienden te worden met buitenaardse wezens? En om precies genoeg lucht in enorme ballonnen te pompen? In deze blog vertel ik je meer over de game.

Voor welke speelstijl ga jij?

Everybody 1-2-Switch! is een echte partygame, er zijn dus geen singleplayer opties. Heeft niet iedereen joy-cons van de Nintendo Switch? No worries, want het leuke aan deze game is dat je die helemaal niet hoeft te gebruiken. Bij het gebruik van joy-cons kunnen er acht spelers meedoen, maar met het gebruik van smartphones is er maar liefst plek voor 100 spelers. Zo kan iedereen meedoen. Hoe tof is dat?

Welkom bij het feestje!

Everybody 1-2-Switch! bestaat uit volop minigames die je in teamverband speelt. Er zijn behoorlijk wat spellen beschikbaar, met de meest uiteenlopende manieren om te spelen. Soms heb je de juiste strategie nodig. Wees je tegenstanders te slim af in deze spellen om de zege in de wacht te slepen. Sommige spellen vragen om voldoende uithoudingsvermogen of snelheid om de concurrentie het nakijken te geven!

Natuurlijk komt daar een beetje competitie bij kijken en ga je samen met je team de strijd aan tegen het andere team. Voordat je aan de slag gaat, bepaal je eerst de spelduur van 20, 40 of 60 minuten. Zo bepaal je zelf hoe uitgebreid je de wedstrijd maakt. In 20 minuten speel je vier minigames. Uiteraard gaat de overwinning naar het team dat aan het einde van de wedstrijd de meeste punten heeft.

Ballonenbonje en een heupduel

Met mijn gezin ga ik de strijd aan met een potje ballonenbonje. In deze minigame moet je ballonnen zo groot mogelijk opblazen. Dit doe je door de joy-con heen en weer te bewegen. Maar pas op, als de ballon te groot wordt dan knapt ‘ie en verlies je de strijd.

Daarna gaan we een duel met elkaar aan via onze heupen. Dat zorgt natuurlijk voor hilarische taferelen. Wat zullen de buren wel niet denken? In de minigame Hip Bump houden we de joycon op onze rug en moeten we onze heupen heen en weer bewegen om elkaar (op het scherm) de afgrond in te duwen. ‘Mama, niet te dichtbij‘ roept mijn zoon als ik enthousiast naar achteren hups. My hips don’t lie, dus ging ik er met de winst vandoor.

Het staat één-één. De volgende game is een potje squatten. Die heb ik in de pocket, dacht ik. Maar mijn zoon is mega fanatiek en doet met gemak tien squats meer in dezelfde tijd. Oei, fitgirl fail. In de laatste minigame moeten we door een bepaalde beweging een UFO laten landen. Ik kan niet ontkennen dat mijn hartslag inmiddels omhoog schiet met al dat bewegen. En dat is precies wat ik zo leuk vindt aan deze game. Veel lol maken en lekker actief bezig zijn. De game Everybody 1-2 Switch gaat dan ook zeker mee op ons volgende familieweekend. Er zijn nog een hoop minigames te ontdekken.

Een opsomming van de minigames per speelstijl

Joy-Con-stijl (2-8 spelers)

 • Ballonnenbonje
 • Heupduel
 • Estafetteloop
 • Samoerai
 • Joy-Con-verstoppertje

Beide stijlen (2-8 voor Joy-Con, 2-100 voor telefoon)

 • Annemaria Koekoek
 • Weetjesweter
 • Ninja Afweer
 • Hallo, UFO’s!
 • Touwtjespringen
 • Squatten
 • Koken voor beginners
 • Stoelendans

Meer games voor de Nintendo Switch

Volg je mij al op Instagram?

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo