Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

The war of art

Het strijdplan om (creatieve) doelen te bereiken

Heb je ook een fitnessapparaat in huis gehaald en die laten verstoffen op zolder? Ooit vroegtijdig gestopt met een dieet of cursus Spaans? Heb je ooit dokter willen zijn of voor de aarde willen strijden? Ben je een schrijver die niet schrijft, een schilder die niet schildert of een ondernemer die nooit een bedrijf begint? Wat weerhoud jou ervan om de dingen te doen die je graag wilt? Bestsellerauteur Steven Pressfield laat in het boek ‘The war of art‘ zien hoe je die weerstand kunt afbreken om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Als je olympisch recordhouder uitstellen bent, dan is dit boek voor jou geschreven.

Weerstand kent iedereen

Het boek The war of art maakt je bewust van hoe je jezelf tegenhoudt in het behalen van succes en moedigt je aan om je passie te volgen. Die innerlijke weerstand is iets ongrijpbaars. Je kunt het niet zien, aanraken, horen of ruiken, maar iedereen kent het wel. Wil jij die weerstand overwinnen? Dan is dit boek voor jou geschreven. Of je nou 20 kilo wilt afvallen, een eigen bedrijf wilt opzetten, een boek wilt starten of een scriptie wilt schrijven.

In drie delen geeft Steven Pressfield je informatie over het probleem zelf. Wat is innerlijke weerstand, welke vormen neemt het aan en hoe herkennen we het terug in ons dagelijkse leven? In het tweede deel gaat het over de strijd tegen deze innerlijke weerstand. Het laatste deel staat in het teken van het vervolg en is wat spiritueel. De inhoud van het boek is informatief, maar de schrijfstijl is toegankelijk. Het leest als een trein en voor iedereen is er wel een punt van herkenning.

Lees ook: Doe en denk als De Kleine Prins

Pak de regie

The war of art is geen zelfhulpboek met opdrachten, maar dat neemt niet weg dat je alles wat Steven Pressfield noemt je goed kunt toepassen. Je moet het alleen wel zelf doen. Herken de obstakels die je ambitie in de weg zitten en overwin ze. Volgens de schrijver is er niets geheims aan, maar een kwestie van willen. Heb je het idee dat er meer inzit, maar het er nu niet goed uitkomt? Het succes ligt voor het oprapen, maar alleen jij kunt hier wat aan doen. Laat je inspireren door ‘The war of art‘ en neem de verantwoordelijkheid over jouw leven!

Bestel ‘The war of art’ eenvoudig via Bol.com

The war of art
Steven Pressfield
Kosmos Uitgevers
ISBN 9789021590011
€ 15,00

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo