Zoeken...
TOP
Events Overig Sport

Santa run Woerden

Santa run in kerstmannenpak door centrum van Woerden

On your marks, get set, let it snow!”. Het rennen van een Santa Run stond al even op mijn bucketlist, want dit is natuurlijk dé fun run van december. Het rennen met honderden mensen in kerstmannenpak staat toch garant voor een feestje? Het was een fantastische ervaring in kerstmanpakken door de binnenstad van Woerden te rennen voor het goede doel. Wat een geweldige manier om samen met je gezin en/of vrienden een activiteit te ondernemen.

Hardlopen in een kerstmannen pak

We gingen met de voetjes van de vloer tijdens een gezellige warming up die werd verzorgd door Goldcoast Woerden. Op de lekkere beats kwam de stemming er al goed in waarna het startsein werd gegeven. Het begon ook prompt kijkhard te regenen, maar natuurlijk lieten we ons niet kennen. Er stond ook nog een krachtige westenwind met flinke windstoten. Die jongens van mij zijn echte bikkels. Natuurlijk hebben we ze af en toe even moeten dragen, want het parcours van 2,7 kilometer was nog net iets te lang voor ze.

Na de finish werden we beloond met een medaille en warme chocolademelk voor de kinderen. Voor mijn jongens was dit de eerste kennismaking met een hardloopevent. Dit hardloopevenement is het begin van een geweldige traditie!

Meer over hardlopen lees je hier

De Rotary Santa Run Woerden werd georganiseerd door Rotary Laurium.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit