Zoeken...
TOP
Hardlopen Overig Producten Reviews Sport

Hardlopen in het donker

Vroeg in de ochtend hardlopen vind ik echt heerlijk. Voor velen is het misschien lastig om zo vroeg op pad te gaan, omdat je nog zo lekker in je bed ligt en je het liefst nog een keer omdraait. Maar dat gaat voor mij (helaas) niet op. Met twee kleine kinderen begint de dag bij ons thuis altijd vroeg. In het weekend vind ik het heerlijk om mijn dag sportief te beginnen.

Door ’s ochtends te rennen, stijgt mijn energielevel en daar heb ik de rest van de dag profijt van. Het voelt goed om mijn lijf aan het werk te zetten en het stimuleert ook nog eens mijn vetverbranding. Ik geniet van de rust op straat, de vogelgeluiden en van de opgaande zon. Niet onbelangrijk, maar door vroeg te trainen, heb ik de rest van het weekend vrij om andere leuke dingen te doen met mijn gezin.

Als je in de vroege ochtend traint, is het belangrijk om je goed te laten zien. Niet iedereen is zo fris wakker. Je wilt niet het risico lopen dat je over het hoofd wordt gezien. Het blijft ’s ochtends nog behoorlijk lang donker. Omdat ik mijn zichtbaarheid in het donker belangrijk vind, werd het tijd voor het aanschaffen van reflectie accessoires om goed op te vallen.

Reflectievest met led-verlichting

Mijn voorkeur gaat uit naar een reflectie veiligheidsvest met led-verlichting van Rogelli Sportswear. Het reflecterende materiaal zorgt ervoor dat ik extra opval voor andere deelnemers aan het verkeer. Op de voorzijde van het vest zitten witte leds en op de achterkant rode leds. De led-verlichting van het vest kun je op twee standen zetten door middel van één of twee klikken: continu branden of knipperen. Nog één klik en de verlichting gaat weer uit.

Het vest is one size. Door de verstelbare banden is het vest op maat te maken en de pasvorm is goed. Het vest is eenvoudig te bevestigen om mijn bovenlijf met cliphaakjes. Tijdens het hardlopen voel ik nauwelijks dat ik een vest draag. Dat ervaar ik als heel prettig en zo is er niets op tegen om extra goed zichtbaar op pad te gaan.

Niet alleen tijdens het donker, maar denk ook aan andere weersomstandigheden zoals mist, kun je het vest dragen om goed zichtbaar te zijn. Het vest gebruik ik voor hardlopen, maar je kunt het uiteraard ook gebruiken als je gaat wandelen of fietsen.

Rogelli Sportswear

De missie van Rogelli is sporters inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten: sportkleding maken waar iedereen blij van wordt. De nieuwe zomercollectie komt a.s. 14 februari online op www.rogelli.com. De kleding en producten zijn gemaakt van de beste stoffen met de juiste functionaliteit. Hiermee draagt Rogelli graag een steentje bij aan jouw sportplezier, waardoor je gemotiveerd blijft voor de lange termijn. ‘Enjoy the distance’. Daarbij maakt het niet uit wat je doel is, iedereen die aan sport doet is een winnaar! ‘Every athlete is always a winner!

Naast collectie kleding levert Rogelli ook teamkleding. Dus wil je voor jouw team, vereniging, bedrijf of vriendengroep je eigen tenue samen stellen? Dat kan via Rogelli, neem eens een kijkje op www.rogelliteamwear.nl.

Deze blog bevat producten die door een merk zijn toegestuurd.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit