Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

Kom in beweging met de Nintendo Switch

Waarom zou je naar de sportschool gaan als je daar geen plezier aan beleeft? Vooral niet doen, zeg ik in dat geval. Je leefstijl moet vooral plezierig en zinvol zijn, leuk en goed aanvoelen. Thuis kun je ook lekker in beweging komen met de actieve games voor de Nintendo Switch.

Nintendo Switch Sports

De game Nintendo Switch Sports beschikt over maar liefst zeven verschillende sporten. Ga staan en kom in beweging! Pak de joy-con controllers erbij en speel een potje voetbal, volleybal, tennis, badminton of vecht met zwaarden. Met bewegingen uit de echte wereld neem je deel aan de verschillende sportactiviteiten. Wie weet, misschien ontdek je nog verborgen talenten!

Ring Fit Adventure

In Ring Fit Adventure train je je lichaam, terwijl je de wereld redt in een groot fitnessavontuur. Je reist door een uitgestrekte wereld met schilderachtige hindernisbanen, terwijl je vijanden verslaat met fitnessoefeningen. Het is een uitgebreid fitnessprogramma verpakt in een spel met een mooi verhaal.

In Ring Fit Adventure kom je regelmatig vijanden tegen. Deze monsters kun je alleen verslaan door middel van een fitnessgevecht. Als je aan de beurt bent, kun je een oefening kiezen als aanval, bijvoorbeeld squats. Door deze oefening goed uit te voeren, kun je de vijand verslaan. Je begint steeds rustig met een oefening, maar daarna volgen de oefeningen elkaar sneller op. Op het scherm zie je welke spiergroep je traint. Deze fitnessgevechten zorgen voor een intense training zonder dat ik het al te veel door heb. Het avontuur maakt de oefeningen leuk om te doen. Wie wil er nu niet vijanden verslaan en de wereld redden met squats? 

Just Dance

Ieder jaar komt de ultieme dancegame Just Dance terug met monster hits en gouwe ouwen! Dansen is toch wel één van de leukste manieren om te bewegen. En dansen met Just Dance is niet alleen leuk, maar de choreografieën zijn ook nog eens een goede workout. Reken maar dat je hartslag omhoog gaat als je een paar nummers meedanst. Dans met Just Dance om fit te blijven, of op je humeur een boost geven of om plezier te maken met vrienden.

Let’s Get Fit!

Heb je altijd al gedroomd van een personal trainer aan huis? Ik heb ‘m gevonden voor je. Let’s Get Fit! is weer zo’n leuk spel voor de Nintendo Switch die jou zonder twijfel in beweging krijgt. Dit doeltreffende sportspel daagt jou uit met meer dan 100 oefeningen. Kies uit de verschillende trainingsmogelijkheden en ga direct aan de slag. Let’s Get Fit! biedt de speler kant en klare trainingsprogramma’s waarmee je de uitdaging aan kunt gaan om fitter te worden. Een ideale manier om spelenderwijs aan je gezondheid te werken.

Fitness Boxing 2

Thuis boksen op de beat van tophits. Dat doe je met de game Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise voor de Nintendo Switch. Deze game maakt bewegen leuk, je hoeft alleen nog maar van de bank af te komen en aan de slag te gaan. Met de joy-con controllers in je handen moet je stoten, ontwijken en squatten. Zo zet je je hele lichaam in beweging, zonder dat je andere materialen nodig hebt. Het is een goede training en een leuke manier om te bewegen en je in het zweet te werken. Reken maar dat je na een rondje boksen een verhoogde hartslag hebt en actieve minuten maakt met je workout.

Met deze games kom je ongetwijfeld in beweging. Gamen is een leuke manier om ongemerkt met je gezondheid bezig te zijn. Welke game ga jij als eerste uitproberen?

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo