Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch / Ontbijt

Broodbeleg

Heb je geen inspiratie voor je broodbeleg? Of eet je sowieso geen brood meer omdat je in de veronderstelling bent, dat brood niet past in een gezond en/of koolhydraatarm eetpatroon? Think again! Het brood van Tastybasics bevat niet alleen 80% minder koolhydraten dan “gewoon” brood, maar zit ook boordevol lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad of amandelen. Elke Tastybasics boterham bevat drie keer meer eiwitten van een hoogwaardige kwaliteit en drie keer meer vezels dan een doorsnee bruine boterham. Ik ben gek op deze goed voedende én vullende bammetjes. Met brood is dus helemaal niets mis, zolang je voor een gezonde optie kiest! 

Hoe beleg je je boterham?

Kaas, jam of vleeswaren zijn de populairste keuzes, maar er zijn nog betere opties voor een gezond broodbeleg, die nog lekkerder zijn ook! Wat je ook kiest, variëren is goed. En door je boterham met groente te beleggen, kom je makkelijker aan de aanbevolen 250 gram groente per dag. Vraag jij je wel eens af wat je nou weer op je boterham moet smeren? Met deze blog hoop ik je inspiratie te geven voor een lekker en gezond beleg voor op je boterham.

Links: zuivelspread light met bieslook en geroosterde kikkererwten met paprika
Rechts: muhammara met tomaatjes en zuivelspread light met bieslook en komkommer

Links: pindakaas, banaan en een snufje kaneel
Rechts: pindakaas met hagelslag en appelstroop (Frutesse) met zonnebloempitten

Links: tosti met 30+ komijnenkaas, komkommer en skinny curry (Cleanfoods)
Rechts: humus met pompoen (Maza), ei en paprika

Links: zelfgemaakte tonijnsalade met paprika, appel en sperziebonen
Rechts: abrikozenjam met warme appel

Links: gebakken ei
Rechts: vegaballen uit de aerofryer (Princess)

Zie ook: 3x boterham met kaas uit de oven en beleg voor op je cracker. Ben je benieuwd naar andere recepten of wil je een kijkje nemen in mijn eetdagboeken? Lees verder: Food.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo