Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Fitbit Luxe

Je ziet me niet snel zonder een Fitbit om mijn pols. Ik draag mijn fitness- en gezondheidstracker dag en nacht. Het enige moment dat je hem niet om mijn pols ziet, is als hij aan de stekker hangt om de batterij weer op te laden. Mijn Fitbit is mijn persoonlijke stok achter de deur en hulpmiddel om niet alleen voldoende te bewegen, maar helpt me ook om te focussen op een goede nachtrust en voldoende ontspanning. De Fitbit Luxe wordt de meest stijlvolle wearable tot nu genoemd. De Fitbit Luxe heeft een mooi design, een chique uitstraling en ik ga je hier alles over dit product vertellen.

Vanaf dag één was ik fan van Fitbit. Lees ook over mijn ervaringen met Fitbit Sense en Fitbit Charge 4.

Een sieraad om je pols

Het was liefde op het eerste gezicht. De Fitbit Luxe is als een sieraad om je pols. Voor mijn gevoel leek de wearable in de verpakking een beetje smal qua vormgeving, maar zodra ik ‘m om mijn pols deed, wilde ik hem niet meer afdoen. De wearable is heel licht, de pasvorm is geweldig en hij staat heel elegant om mijn smalle pols. Het siliconenbandje is in diverse kleuren verkrijgbaar en makkelijk verwisselbaar, zodat je het bij je outfit kunt matchen. Ik ben vooral weg van de exclusieve designercollectie van Gorjana. Vooral de schakelarmband maakt je Luxe een echte eyecatcher!

De Fitbit Luxe is voorzien van een AMOLED-kleurendisplay. Daar word ik heel blij van. Het doet de naam van deze Fitbit ook echt eer aan. Het straalt luxe uit. Om het scherm aan te krijgen, tik je kort op het scherm. Je kunt ook je pols omhoog houden alsof je de tijd checkt, zo gaat hij automatisch aan. Deze wearable is voorzien van een touchscreen en heeft dus geen fysieke knoppen. Het scherm is smal, maar het touchscreen display is goed leesbaar. Net als bij andere Fitbit producten kun je uit verschillende wijzerplaten kiezen. Op onderstaande fo6to draag ik de Vogue wijzerplaat.

Stijl, comfort en gemak

Genoeg over de looks, want natuurlijk is het belangrijk hoe de wearable eruit ziet, maar het gaat natuurlijk ook om de functionaliteiten. De Luxe geeft je tools voor stressbeheersing, slaapherkenning en slaapscore, minuten in actieve zones en registratie van je menstruatiecyclus. De activity tracker houdt je hartslag en activiteiten goed bij. Je kunt kiezen uit maar liefst 20 sporten om te tracken en je kunt ‘m zelfs omhouden als je gaat douchen of zwemmen (tot 50 meter diep).

Luxe vs. Sense

De Fitbit die ik tot nu toe dag en nacht heb gedragen, is de Fitbit Sense. Met het grote scherm valt hij lekker op en daar hou ik wel van. Toch wil ik niet altijd dat mijn Fitbit zo opvalt, bijvoorbeeld als ik aan het werk ben of een mooie jurk draag. Voor nu geef ik de Fitbit Luxe de voorkeur door het design, maar met sporten draag ik de Fitbit Sense in verband met de ingebouwde gps. Via de app op mijn smartphone kan ik makkelijk switchen tussen de Fitbit Sense en de Luxe. De gegevens worden meegenomen, dus je kunt op elk moment van de dag wisselen. Vraag je je af of deze wearable ook iets voor jou is? De Fitbit Luxe is een fijne activity tracker als je op zoek bent naar stijl, comfort en gemak.

Kick off healthy habits together

Koop jouw Fitbit Luxe o.a. via bol.com

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo