Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Qapitals: gratis belegcursussen

Beleggen of niet? Mijn man vindt sparen bij een lage rente niet zinvol. Vroeger leverde sparen nog iets op, maar tegenwoordig zijn de spaarrentes gedaald tot 0,1%. Mijn man ziet meer in beleggen van ons spaargeld. Misschien is het bij jou thuis ook wel onderwerp van gesprek. Maar wat is beleggen eigenlijk en hoe gaat dat in zijn werk? Qapitals en Keylevels bieden gratis belegcursussen voor geïnteresseerden om kennis te maken met beleggen.

Meld je hier aan voor de gratis Qapitals beleggingscursus

Beleggen voor beginners

Met beleggen oefen je meer invloed uit op de groei van je vermogen. Als je je geld op een spaarrekening zet dan gebeurt er momenteel niet veel. Maar als je een belegging doet dan investeer je voor een bepaalde periode geld om daarmee op de lange termijn een financieel rendement mee te behalen. Dit kan op allerlei manieren. Je kunt beleggen in aandelen, obligaties, opties of beleggingsfondsen. Maar ook in onroerend goed, goud en kunst. Ook bepaal je zelf hoeveel geld je inlegt en hoeveel risico je neemt.

Beleggen begint met een goede cursus

Als je geen kennis of ervaring hebt van beleggen, is het verstandig om eerst een goede beleggingscursus te volgen. Zo geeft Qapitals, een beleggingsbedrijf, elke dinsdag en zaterdag van 13.00 uur tot 15.00 uur gratis beleggingscursussen in Amsterdam. De cursus wordt fysiek gegeven, maar binnenkort kun je de cursussen ook online volgen. Er is ruimte om al je vragen te stellen en ook andere beleggers (online) te ontmoeten. Door het volgen van een beleggingscursus kun je je kennis over beleggen, gericht op bijvoorbeeld crypto, forex, indexen en grondstoffen, vergroten. Beleggen is niet zonder risico en gaat samen met een juiste aanpak. Des te meer reden om je in te schrijven voor een belegcursus om precies te weten waar je mee bezig bent. Het volgen van een cursus kan jou meer zekerheid geven om te gaan beleggen. Neem ook eens een kijkje op Keylevels.nl.

Lees ook: Financieel gezond

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. De waarde van je belegging kan fluctueren en je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Afbeelding: Pexels.com

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo