Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Het complete NewFysic kookboek

Met Het complete NewFysic kookboek kan iedereen thuis aan de slag met de beproefde afslankmethode van NewFysic. Al meer dan 200.000 mensen zijn via deze methode geholpen aan een gezonde leefstijl. Dit prachtig vormgegeven boek staat bomvol heerlijke recepten, handige informatie van NewFysic-coaches en ervaringsverhalen die je kunnen helpen bij de strijd tegen de kilo’s.

Lees hier alles over mijn ervaring met NewFysic

Afvallen en toch lekker eten

Vaak weten we heel goed wat we moeten doen om een paar kilo af te vallen, maar om dit langdurig vol te houden is een ander verhaal. Lekker eten staat niet gelijk aan calorierijk en vet en gezond eten betekent niet automatisch dat je afvalt. In dit boek vind je behalve lekkere en gezonde recepten ook tips die je helpen bij een gezonde leefstijl en om een gezond gewicht te bereiken. De recepten zijn gezond, lekker en vol smaak. Het is een kookboek voor iedereen. Mijn gezin eet lekker mee doordeweeks, maar ook in het weekend kun je uitpakken met een uitgebreid diner met familie en vrienden.

Mijn favorieten

Van ontbijt tot lunch, van voorgerecht tot nagerecht, drankjes en snacks. Het complete NewFysic kookboek staat bomvol lekkere recepten, zoals havermoutcrumble met appel en framboos, een volkoren wrappizza met zalm en asperges en mango-kokos panna cotta. En sushi van komkommer met zalm en hüttenkäse ziet er niet alleen uit voor op de borrelplank, maar smaakt ook nog eens heerlijk. Het boek bevat een groot aantal vegetarische en vegan opties waar ik blij van word. Met Het complete NewFysic kookboek kan iedereen thuis aan de slag met de gezonde recepten van NewFysic. Zo blijf je genieten van lekker eten én kun je op een natuurlijke manier afvallen. Kortom, ik vind het een fijn kookboek om niet alleen tijdens het afslanken, maar ook na het bereiken van mijn streefgewicht, bij de hand te hebben.

Het complete NewFysic kookboek kun je kopen bij alle NewFysic vestigingen of in de webshop

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo