Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

PAW Patrol Grand Prix

Geen circuit is te groot en geen racer te klein! In de kindvriendelijke game PAW Patrol Grand Prix voor de Nintendo Switch race je door avonturenbaai met je favoriete puppyvriendjes. Het spel is gebaseerd op PAW Patrol, de bekroonde tekenfilmserie voor kleuters die de avonturen van de jonge techneut Ryder en zijn puppy’s volgen. Het is één van de meest populaire kinderseries ter wereld en ook mijn kinderen zijn er dol op.

Doe je riem om en maak je klaar

In deze kindvriendelijke game volgen we Ryder, Chase en de rest van PAW Patrol op hun snelste missie tot nu toe: het winnen van de Beste Pup Grand Prix! Alle PAW Patrol pups uit de Nickolodeon-serie zijn vertegenwoordigd. ‘Jij bent Skye, mama!’. Vervolgens racen over maar liefst 11 uitdagende circuits zoals Adventure Bay, Jake’s Snowboarding Resort en de jungle om de snelste racer van iedereen te worden. Maar pas op, Mayor Humdinger wacht misschien wel om de hoek in zijn zeppelin, klaar om chaos op het circuit te veroorzaken!

Win de Puppy Cup

Voordat we aan de race beginnen, krijgen we wat race tips voor een perfecte startboost. Op de racebaan kun je vaardigheden verzamelen die je kunt gebruiken. Hiermee kun je je tegenstanders plagen óf een voordeel krijgen. Ieder pup heeft, net als in de televisieserie, een eigen speciale vaardigheid. Zo kan Chase met een sirene andere racers om zich heen afremmen. Deze game kunnen mijn jongens zelfstandig spelen, omdat PAW Patrol Grand Prix volledig in het Nederlands te spelen is. Heel fijn, dat niet alleen de teksten op het scherm Nederlands zijn, maar dat er ook Nederlands wordt gesproken.

Racen voor de allerkleinsten

PAW Patrol Grand Prix heeft een eenvoudige besturingsoptie voor de allerkleinsten, met automatisch gas geven om ze over het circuit te leiden, en een moeilijke modus voor ervaren coureurs. Zo blijft het ook voor iets oudere kinderen een uitdagend racespel. Als je de race als derde of hoger eindigt, kun je een nieuwe race locatie vrijspelen. De kleurrijke locaties van deze game herken je zo uit de animatieserie. Voor trouwe PAW Patrol fans is dit heel herkenbaar. Daarnaast gaat de race niet al te snel en dat houdt het spelletje overzichtelijk voor beginnende racers. Zo kunnen ze wat makkelijker inspelen op de situaties die zich voordoen tijdens de race. Kortom, Paw Patrol Grand Prix is een avontuurlijk racespel voor de allerkleinsten!

Meer games voor jong en oud op de Nintendo Switch vind je hier

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo