Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Liefde is…

liefde is prentenboek

Liefde is OPVALLEND, als een pauw die trots zijn schitterende veren uitwaaiert, zodat iedereen hem kan bewonderen. Maar soms zingt de liefde een zachter lied, lieflijk als vogels bij het vallen van de avond, maar net zo krachtig. Het boek Liefde is... viert de liefde in al haar verschillende vormen aan de hand van dieren. Van de sterke band tussen ouders en hun kinderen tot de liefde voor jezelf.

Lees ook: Vandaag ergens op aarde

De illustraties zijn prachtig!

Mama, wat betekent Valentijnsdag?‘ Deze vraag vond ik een mooi aanknopingspunt voor het prachtige boek, want wat is liefde eigenlijk? Bij liefde denken mijn kinderen van zes en zeven jaar meteen aan verliefd zijn en elkaar lief vinden. Maar liefde is veel omvangrijker dan verliefdheid. Dit boek kaart allerlei vormen van liefde in het dierenrijk aan. Zo lees ik samen met mijn jongens over de verschillende vormen van liefde. Liefde is… gaat over liefde tussen broers en zussen, vriendschap, de liefde van ouders voor een kind en het missen van degenen die verloren zijn gegaan. 

Het boek in groot formaat bevat oersterke illustraties. Alleen al de kaft is aandoenlijk met knuffelende tijgers. Zelf vond ik het geweldig om mooie prentenboeken als kraamcadeau te krijgen. Dit boek komt hier zeker voor in aanmerking. Dit verhaal is voor iedereen geschikt. Het boek bevat weinig tekst, maar de boodschap aan het eind vind ik erg goed: ‘Liefde is krachtig, want met liefde… kunnen we ALLES!’

Liefde is… | Lily Murray | Lemniscaat | EAN 9789047714804

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo