Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Ik ben niet vermist

Hond Buddy is helemaal klaar met het huisdierenbestaan. De kleertjes, de verplichte trucjes voor hij een koekje krijgt en het allerergst: die vreselijke lampenkapkraag der schaamte… Hond Buddy heeft er genoeg van. In het boek Ik ben niet vermist ontsnapt hond Buddy, om zijn droom waar te maken om een ware Vrije Wolf te worden. Maar dan ziet hij zijn baasje ( of wacht, ex-baasje), met een nieuwe hond – en wordt hij onverwacht een beetje jaloers. Het enige wat hij wilde was wat ruimte om in alle rust te poepen, niet dat zijn ex-baasje hem volledig zou vergeten! Kan hij nog terug naar huis, of is hij voor altijd de gebeten hond?

Lees ook: De Orchideeën Hoeve

Het leven van een huisdier

Ik ben niet vermist is een vrolijk en kleurrijk prentenboek. Verhalen over honden zijn bij mijn jongens altijd een schot in de roos. Mijn oudste zoon van zeven jaar vraagt nog dagelijks of hij een hond mag. Dit verhaal heeft veel humor en zorgt dan ook voor heel wat gegiegel en gegrinnik. Alleen al de illustraties van de ‘schattige pakjes’ die hond Buddy moest dragen of wanneer hij jeuk had, maar er niet bij kon komen door zo’n lampenkap om zijn hoofd. De illustraties en leuke woordspelingen in het boek Ik ben niet vermist zorgen ook bij mij voor een grijs op mijn gezicht. Maar naast humor speelt het boek ook in op grote emoties en zet het aan tot nadenken. Het leven van huisdieren is moeilijker dan wij mensen denken.

Koop Ik ben niet vermist bij je lokale boekhandel of bestel online via Bol.com

Ik ben niet vermist
Kashelle Gourley
Flamingo
EAN 9789045327198
juli 2022
€ 14,95

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo