Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Alles wat je weet over kriebelbeestjes is FOUT!

Weet je alles wat er te weten valt over kriebelbeestjes? Bijen gaan dood als ze je steken, duizendposten hebben duizend poten en kakkerlakken zijn onverwoestbaar, toch? Het boek Alles wat je weet over kriebelbeestjes is FOUT! bewijst dat je het FOUT hebt. Maar maak je geen zorgen, want er zijn zoveel kriebelbeestjes dat het onmogelijk is om alles van ze te weten. Veel mensen proberen om kriebelbeestjes te vermijden, maar als je je erin verdiept zijn kriebelbeestjes best interessant en verrassend.

Lees ook: Het Gruffalo en zijn vrienden buiten doe-boek

Word een kriebelbeestjesexpert

Alleen al de omslag van het boek nodigt uit om een kijkje te nemen naar al die krioelende kriebelbeestjes. Het is een uniek boek van goede kwaliteit. Alleen al om de illustraties vind ik het boek geweldig, maar je komt ook heel wat nieuwe feiten te weten. Ieder hoofdstuk begint met een stelling, die niet juist is en vervolgens ontkracht wordt door de juiste informatie. Super interessant, want Alles wat je weet over kriebelbeestjes is FOUT! ontmaskert alle onwaarheden. Het krioelt van de kriebelfeiten over kriebelbeestjes. Als je het boek uit hebt, weet je meer dan je wist dat je kon weten.

Mijn jongens vinden alles met insecten en dieren interessant. Als we samen lezen, leer ik ook nog heel wat bij over bijen bijvoorbeeld. ‘Zwart-geel uiterlijk, honing maken, sterven na een steek… Zo denk je van alles te weten over insecten dat voor andere soorten uit diezelfde groep helemaal niet blijkt te kloppen.’ Om eerlijk te zijn, kende ik sommige kriebelbeestjes helemaal niet zo goed als dat ik dacht. Veel mensen proberen om kriebelbeestjes te vermijden, maar als je je erin verdiept zijn kriebelbeestjes best interessant en verrassend. Alles wat je weet over kriebelbeestjes is FOUT! is een ontzettend leuk en leerzaam boek voor alle leeftijden.

Koop Alles wat je weet over kriebelbeestjes is FOUT! bij je lokale boekhandel of via Bol.com

Alles wat je weet over kriebelbeestjes is FOUT!
Nick Crumpton
Lemniscaat
EAN 9789047714491
juli 2022
€ 14,99

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo