Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Lekker fit met @Bamifit

Amber Dresen viel 15 kilo af, terwijl ze pizza, pannenkoeken en ijs at. Te mooi om waar te zijn? Dacht het niet! Ze is namelijk een ster in gezonde alternatieven bedenken, waarbij ze vezels en eiwitten aan haar gerechten toevoegt. Door je favoriete zoetigheden en snacks te verwerken in een gebalanceerde maaltijd, verdwijnt de intense craving hiernaar, voorkom je overeten en kun je er de hele dag tegenaan. Dus of je nou wilt afvallen of gewoon gezond(er) wilt eten, met het boek Lekker fit word je ook lekker fit!

Van digitaal dagboek naar razendpopulair platform

Amber Dresen is een gezonde, no-diet leefstijl-promoter. Onder de naam Bamifit (haar bijnaam is ‘Bami’) is ze o.a. actief op Instagram, waar ze de lekkerste, origineelste en gezondste recepten deelt. Wat ooit begon als een digitaal dagboek is uitgegroeid tot een razendpopulair platform én een eigen kookboek. Ik herken mezelf enorm in haar verhaal en dat maakte mij heel nieuwsgierig naar haar boek.

Met een opleiding tot diëtist achter de rug, is de missie van Amber om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor een gezonde maar vooral ook superleuke leefstijl. En dat is ook precies wat ze doet met dit kookboek vol heerlijke recepten.

Voor iedereen die van eten houdt

Lekker fit is een boek voor iedereen die van eten houdt. Ook als je niet graag in de keuken staat, ben je aan het juiste adres. Alle recepten hebben een zo kort mogelijke bereidingstijd en ze zijn eenvoudig te volgen door middel van een stappenplan. Alle ingrediënten haal je gewoon bij de supermarkt en je hoeft dus niet op zoek naar bijzondere exotische ingrediënten.

Alle 48 recepten zien er stuk voor stuk lekker uit. Alle gerechten kun je ook vegetarisch, veganistisch of lactosevrij maken. Zo kun je er een eigen draai aan geven. Bij elk recept vind je de voedingswaarden per portie. Naast de recepten geeft Amber Dresen je in het boek ook uitleg over afvallen, praktische handvatten om je levensstijl blijvend te veranderen en geeft ze een kijkje in haar voorraadkast.

Lekker fit is een kookboek om binnen handbereik te houden, want er zit geen recept tussen die mij niet lekker lijkt. Stuk voor stuk makkelijk, lekker en gezond. Van romige soepen tot voedzame ontbijtjes en van verantwoorde snacks tot uiteenlopende keukens voor een lekker avondmaal. Amber Dresen laat met haar eerste kookboek zien dat gezond eten echt niet moeilijk hoeft te zijn. Lekker Fit maakt mij als lezer zonder twijfel enthousiast voor een gezonde, maar vooral ook superleuke leefstijl!

Lekker Fit | Amber Dresen | Unieboek Het Spectrum | EAN 9789000385492 

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo