Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Het nieuwe vegalicious

Voor iedereen die – altijd of af en toe – geen vlees wil eten, bevat Het nieuwe Vegalicious meer dan 200 vegetarische gerechten. Heerlijke feelgood recepten die bewijzen dat een maaltijd zonder vlees of vis heerlijk, gezond én voedzaam is. Van ontbijt tot raw food, koken voor je vrienden, granen, diner en boordevol informatie over vegetarisch eten maakt dit één van de beste vegetarische kookboeken waaruit ik ooit heb gekookt.

Recepten gebaseerd op variatie van verse producten

Niet voor niets is Het nieuwe Vegalicious genomineerd voor het kookboek van het jaar. Als je op zoek bent naar inspiratie of ideeën voor originele maaltijden zonder vlees, dan bevat dit boek veel recepten die allemaal gebaseerd zijn op variatie. Verse producten staan hierin centraal. Er zijn hoofdstukken ‘Klein maar fijn’ en ‘Gezelschappen’ voor eten met vrienden of familie. Maar ook voor een makkelijke en gezonde maaltijd doordeweeks kun je vinden. Er staan meer dan voldoende recepten in die je binnen dertig minuten op tafel hebt staan. Maar ook volop suggesties voor het ontbijt, die niet vol van suiker zitten. Als je fan bent van de Aziatische keuken dan word je ook vast blij van de vele zoete, zure en kruidige recepten.

Creatief koken met groenten

De vormgeving van Het nieuwe vegalicious is prachtig. De foto’s zijn erg mooi en het is gewoon jammer dat het boek geen foto’s bevat van alle recepten. De foto’s nodigen uit om direct aan de slag te gaan in de keuken. Als eerste maakte ik de courgette-ricotta-dilletaart met een deegbodem van spelt en rogge. Het nieuwe Vegalicious nodigt je uit om creatief te koken met groenten op een leuke en lekkere manier. En hier hoef je niet persé vegan of vegetariër te zijn!

Bestel ‘Het nieuwe vegalicious’ eenvoudig via Bol.com

Het nieuwe vegalicious
Alice Hart
Kosmos Uitgevers
ISBN 9789021596532
juni 2022
€ 20,99

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo