Zoeken...
TOP
Fashion Reviews

Opvallen met kleurrijke sneakers

kunoka sneakers kleurrijk

Witte sneakers zijn altijd goed. Ze zijn inmiddels zo ingeburgerd dat je wel over een basic kunt spreken. De witte sneaker geeft je outfit een rustige look en het past bijna overal wel bij. Maar als tegenhanger zie je steeds vaker sneakers met knallende kleuren in ons straatbeeld. Kleurrijke sneakers zijn een echte blikvanger waarmee je je saaie outfit lekker opfleurt. Door het dragen van een kleurexplosie onder een zwarte broek of spijkerbroek geef je je outfit wat meer power.

Sneakers bij elke outfit

Sneakers zijn mijn beste vrienden. Of ik nu ga sporten of ga werken, het liefst loop ik iedere dag op deze schoenen. Je kunt ze bij iedere outfit dragen. Ze maken je bloemetjesjurk stoer en passen stijlvol onder een blazer naar je werk. Ik heb zelfs iemand zien trouwen op sneakers. Sneakers zijn er in allerlei soorten en maten. Het vinden van een leuke sneaker vind ik dan ook helemaal geen probleem. Bij iedere smaak is wel een passende schoen te vinden. Het zijn vooral de lage sneakers waar ik echt fan van ben. En natuurlijk vind ik het belangrijk dat mijn schoenen lekker lopen. Wie wil er nu niet lopen op wolken? En daarnaast ook wel een beetje stijlvol over straat.

Instant vrolijkheid aan je voeten

Het valt mijn collega’s op de werkvloer regelmatig op. Heb je nieuwe schoenen? Ik vind het leuk om een echte eye catcher te dragen. Mijn sneakers mogen opvallen. Dat is met de verrassende kleurencombinaties van het eigenzinnige merk Kunoka geen enkel probleem. Deze sneakers zijn instant vrolijkheid aan je voeten. En goed om te weten, is dat deze schoenen met opzet in Europa worden gemaakt om de zware ecologische voetdruk van overzees transport te vermijden. Ook wordt 100% chroomvrij leer gebruikt. Last but not least, mijn sneakers mogen opvallen. Des te meer kleur, des te beter. Dat is met de verrassende kleurencombinaties van Kunoka geen enkel probleem!

Meer fashion

Volg je mij al op Instagram?

Stéfani gets fit
TAGS:,

«

»

Volg @stefani_getsfit