Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Reviews

Feestelijk in travelkleding

Weet jij al wat je draagt tijdens de feestdagen? Ik kijk al uit naar gezellige kerstdagen. En naast het bedenken van het menu voor het kerstdiner vind ik dit ook het moment om eens na te denken over wat ik zal aantrekken. Mijn familie maakt geen afspraken over kleding. Of je nou je huispak draagt, een foute kersttrui of een feestjurk, het is allemaal goed. De feestdagen gaan om het samen zijn en iedereen draagt waar hij of zij zich prettig in voelt.

Kleding waar jij je prettig in voelt 

In het dagelijkse leven draag ik het liefst sportkleding, maar met de feestdagen vind ik het leuk om wat meer uit te pakken met een feestelijke outfit. Feestelijke kleding is voor iedereen anders. Voor de een betekent dit een jurk met veel glitters en anderen houden het liever sober met een little black dress. Ik vind het vooral belangrijk dat kleding lekker zit en vooral niet te strak zit. Niets zo vervelend als een knellende broek tijdens het kerstdiner. Daarom kies ik het liefst voor dames travelkleding.

Al jaren ben ik fan van kleding van travel materiaal. Niet voor niets is deze stof zo populair. Want het kreukt bijna niet, zit zeer comfortabel, is te dragen bij iedere gelegenheid en makkelijk in onderhoud. Bovendien is travelstof enorm rekbaar en past het bij allerlei figuurtypes. Als je dus wat bredere heupen hebt, zoals ik, dan past de travelkleding vaak sneller doordat het lekker meerekt. De stof laat mijn vrouwelijke vormen goed uitkomen, al zeg ik het zelf. Met kleding van travel materiaal hoef ik in ieder geval niet bang te zijn dat mijn broek te strak zit tijdens het kerstdiner.

Comfort en stijl gaan hand in hand

De keuze in travelkleding voor dames is enorm. Je kunt kiezen uit verschillende kledingstukken, zoals blouses, shirts, hemdjes, broeken, jurken, jumpsuits. Ik vind het zonder als kleding na één keer dragen in de kast blijft hangen. Daarom kies ik bewust voor items die ik ook na de feestdagen kan dragen. Een mooie zwarte broek draag ik bijvoorbeeld ook graag naar kantoor.

Je maakt je outfit helemaal af met accessoires zoals een mooie handtas, hoge hakken of een opvallende kleur op je nagels. Met fonkelende sieraden kun je je (sobere) outfit wat meer laten opvallen of draag een tiara in je haar. Wat je ook besluit om te dragen tijdens de feestdagen, de perfecte outfit is wat mij betreft kleding waar jij je prettig in voelt. Uiteindelijk staan de feestdagen in het teken van genieten en samenzijn met je familie en niet om wat je draagt.

Lees ook: Thermokleding is geschikt voor ieder seizoen

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo