Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Producten / Reviews / Wandelen

Naar buiten met Grisport

De herfst is misschien wel één van mijn favoriete seizoenen. Het liefste maak ik in de herfst lange wandelingen in het bos en zoek ik samen met mijn jongens naar beukennootjes, eikels en kastanjes. De kleuren van de bladeren veranderen langzaam en er groeien verschillende paddenstoelen. Ik geniet van alles wat ik om me heen zie. Maar in de herfst regent het vaker dan gemiddeld en de grond is vrij drassig. Een must vind ik dan ook outdoor laarzen waarmee je met gemak over elk terrein kunt lopen, zonder dat je voeten nat of koud worden. Een nieuw model in de collectie van Grisport is de Sutherland outdoor laars.

Droge voeten en fijn aan je voeten

Het grote voordeel aan deze outdoor laarzen is dat ze fijn zitten aan je voeten, je voeten droog houden en lang mee gaan. Ze bieden comfort en je kunt ze volop dragen. De Grisport Sutherland outdoor laarzen zijn ideaal voor in de natuur rondom huis, maar ook om lange afstanden op te wandelen. Deze sterke laars heeft namelijk de eigenschappen van een wandelschoen, maar zien er modieus uit. Met deze laarzen loop je moeiteloos over drassig terrein zonder natte voeten te krijgen. Ze zijn waterdicht, maar tegelijkertijd goed ademend. De stevige profielzool zorgt voor optimale grip op diverse ondergronden en de Vibram zool zorgt er voor dat schokken goed worden opgevangen, bijvoorbeeld als je over onverhard terrein loopt.

Slecht weer bestaat niet

Buiten zijn en lekker actief zijn is een enorme boost voor mijn gezondheid. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Het is heerlijk om bij zonsopgang de voordeur achter me dicht te trekken en een wandeling te maken. Buiten zijn geeft me een goed gevoel. Het maakt me niet uit of de zon schijnt of dat het regent. Als je veel buiten bent en met verschillende weersomstandigheden te maken hebt, moet je je er wel op kleden. Vooral goede laarzen of (wandel)schoenen en natuurlijk een regenjas bij slecht weer, vind ik belangrijk.

Deze laarzen ga ik veel dragen!

De Grisport Sutherland laarzen vallen goed op maat. Ze zijn lekker warm gevoerd en voorzien van een ritssluiting aan de binnenzijde waardoor je deze eenvoudig aan en uit trekt. Met de gesp kun je de schachtopening verstellen. Zo kun je de laars optimaal passend maken bij zowel een smallere of bredere kuit. Het is fijn om met wat stevige kuiten toch in een mooie hoge laars te passen. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van mijn laarzen, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Door ze schoon te borstelen bijvoorbeeld en regelmatig in te smeren met leder vet blijven ze langer mooi. Ik weet zeker dat ik deze fijne laarzen veel ga dragen. Niet alleen wordt mijn wandeling naar de supermarkt comfortabeler, maar met outdoor activiteiten heb ik warme, droge voeten. Als je ervan houdt om lekker naar buiten te gaan dan zijn deze Grisport Sutherland laarzen een uitkomst!

Bestel de Grisport Sutherland outdoor laarzen eenvoudig via Bol.com

Lees ook: Grisport Aspen mid wandelschoenen

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo