Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch / Producten / Reviews

Koolhydraatarme kaaswafels

De lekkerste kaaswafels maak je zelf! Bij wafels denk je misschien in eerste instantie aan een zoete hap, maar je kunt ook heel makkelijk een hartige variant maken met kaas. Met slechts een paar ingrediënten en behulp van het roterende wafelijzer van DOMO heb je in een paar minuten krokante én koolhydraatarme kaaswafels gemaakt. Een hartige lunch vind ik heerlijk. De hartige kaaswafels zijn heerlijk in combinatie met een groene salade.

Ingrediënten

Voor het maken van koolhydraatarme kaaswafels voor één persoon heb je nodig:
60 gram geraspte mozzarella kaas
30 gram amandelmeel
1 ei
30 gram geraspte jong belegen kaas
beetje kokosolie (voor het invetten van het wafelijzer)

Door kruiden zoals knoflook, zout, peper of paprikapoeder toe te voegen kun je de hartige smaak versterken. Je kunt natuurlijk ook andere kaassoorten toevoegen.

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten in een kom. Als je de stekker van het wafelijzer in het stopcontact doet, warmt het ijzer gelijk op. Wacht even tot het groene lampje ‘Ready’ brandt en vet het ijzer in. Vervolgens giet je het mengsel op het ijzer, sluit je het wafelijzer en kantel je het ijzer 180 graden. Binnen een paar minuten zijn je kaaswafels klaar. Ze zijn lekker krokant en smaken heerlijk in combinatie met een groene salade.

Het roterende wafelijzer van DOMO is heel gebruiksvriendelijk en van goede kwaliteit. Het bakken gaat super snel en doordat je het wafelijzer kunt draaien verdeel je het deeg gelijkmatig over de bakplaat. Daarnaast kun je het wafelijzer zo makkelijk in je keukenkast kwijt. Ik gebruik het wafelijzer volop. Zo vind ik het heerlijk om te ontbijten met havermoutwafels met appels, kaneel en skinnysaus caramel van Cleanfoods.

Bestel het roterende wafelijzer van Domo eenvoudig via Bol.com

Het recept van de kaaswafels heb ik gezien bij Low Carb Chef.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo