Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Activiteiten / Er op Uit / Kids / Leuke dingen

Kinderfeestje in de Arcadehal Play-In Utrecht

arcadehal play in utrecht

Van retro arcadespellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vechtspellen, dansspellen, muziekspellen, pooltafels en airhockeytafels. In de Arcadehal in de Play-In Utrecht waan je je in een game walhalla. Oftewel, de perfecte locatie voor hét kinderfeestje van het jaar. Bij Play-In stelde ik een onvergetelijk kinderfeestje samen voor de achtste verjaardag van mijn zoon.

Volop mogelijkheden voor te gekke kinderfeestjes

Vorig jaar vierden we een te gek Kids Paradise Party in het indoor speelparadijs van de Play-In. Deze evenementen locatie is gevestigd in The Wall in Utrecht en bestaat onder andere uit een indoor speelparadijs, een trampolinepark, Climb Walls, een Escape Room, een Arcadehal en een Virtual Reality zone! Het aanbod is te gek en op een oppervlakte van maar liefst 6000m² zijn er volop avonturen te beleven. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken. Een feestje in de Arcadehal is het allertofste wat ik voor mijn kind kan organiseren.

Leef je uit met volop games

In de Arcadehal kunnen mijn jarige job en zijn vrienden zich uitleven met meer dan 30 verschillende spellen. Hiermee is de Play-In één van de grootste speelhallen in Utrecht. Er zijn meerdere multiplayer games, waarin de vrienden het tegen elkaar opnemen, maar ook ieder voor zich vermaken de gamers zich uitstekend. Om het mijzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb ik gekozen voor een arrangement met onbeperkt limonade, een zakje chips en Kidsmeal. Eigenlijk heb ik op deze manier de hele organisatie van het feestje uit handen gegeven. Zo kan ik lekker genieten van mijn jarige job en ook een spelletje mee spelen.

Als we aankomen bij de Play-In staat er al een feestelijk gedekte tafel voor ons klaar in de vijf meter hoog gelegen SKYbar. Hier vandaan heb je een spectaculair uitzicht op de activiteiten. Bij de receptie heb ik een verjaardagtas ontvangen met de toegangsbandjes voor de Arcadehal, bonnetjes voor onbeperkte limonade, zakjes chips en een invulpapier voor de maaltijd en snacks. Super goed geregeld! De jongens stuiteren dolenthousiast alle kanten op en zijn ook zichtbaar onder de indruk van de Climb Walls. Ze kunnen niet wachten om de Arcadehal in te gaan. Lang blijven de jongens niet aan tafel zitten. Het feestje draait natuurlijk om gamen.

Onbeperkt spelen zonder pasjes, opwaarderen of muntjes

Wat ik heel fijn vind aan de Arcadehal in Utrecht is dat je maar één entreekaartje nodig hebt. De jongens kunnen onbeperkt spelen, zonder pasjes, opwaarderen of muntjes. Ze vliegen allemaal een andere kant op. De één klimt op een motor en een ander gaat naar de flipperkasten. De Arcadehal is overzichtelijk dus ik hoef niet bang te zijn om de jongens uit het oog te verliezen.

Als ouder heb ik er eigenlijk geen omkijken meer naar. Mijn jarige job weet niet hoe snel hij naar de airhockeytafel moet rennen, terwijl mijn jongste zoon plaatsneemt achter het stuur van een racespel. Als ouders kun je vanaf de zijlijn toekijken of je koopt een ticket om de kinderen te vergezellen. Voordat ik er erg in heb, is mijn man ook al aan het gamen. Als fan van The Walking Dead schoot ik natuurlijk ook graag even op zombies en testte ik mijn kracht op de boksbal. De Arcadehal biedt een grote hoeveelheid leuke spelletjes voor jong én oud.

De jongens hebben zichtbaar genoten van het gameplezier. Met rode konen nemen ze plaats aan de feesttafel om het kinderfeestje af te sluiten met een Kidsmeal. Iedereen krijgt een frietje, snack en blauwe Slush. Voor de jarige is er zelfs nog een cadeautje. Ik weet zeker dat mijn zoon enorm heeft genoten en de blits heeft gemaakt met dit toffe gamefeest in de Arcadehal.

Vier ook jouw feestje in Play-In Utrecht

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo