Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Kids Paradise Party

‘Mama, wanneer gaan we weer eens naar de onderwaterwereld?’ Bij het indoor speelparadijs van de Play-in Utrecht waan je je in een onderwaterwereld. Beklim een onderwatervulkaan, lekker jumpen op minitrampolines, spelen met grote blokken of glijd door de kop van een reuzehaai. Ik kon mijn zoon niet gelukkiger maken dan met een Kids Paradise Party verjaardagsfeestje.

Een all-inclusive kinderfeestje

Al maanden voor de grote dag is mijn zoon al bezig met zijn feestje. En dat past helemaal in mijn straatje dus ik heb het feestje al lekker op tijd gereserveerd via de website. Online kun je je ideale kinderfeestje samenstellen. Uiteraard toegang tot de hele indoor speeltuin, onbeperkt ranja en een zakje snoep of chips, maar ook een speciaal voor de jarige job gereserveerde tafel. Met een lege maag gaan de kinderen natuurlijk niet naar huis dus ik breid het feestarrangement uit met een kidsmeal (frietje, snack en saus). Het is ideaal om een all-inclusive kinderfeestje te boeken. Zo hoef ik verder nergens meer aan te denken.

Waar is dat feestje?

Uit school gaan we direct door naar de Play-In Utrecht. De indoor speeltuin ligt direct naast de snelweg A2 in The Wall met voldoende parkeergelegenheid. Het eerste uur parkeer je gratis; daarna betaal je één euro per uur. We worden vriendelijk ontvangen en naar onze gereserveerde tafel gebracht. Bij binnenkomst vliegen de kinderen meteen alle kanten op. Dat geeft mij mooi even de gelegenheid om de tafel verder klaar te maken. De ranja staat al klaar en lekkere smiley cupcakes heb ik zelf meegenomen. Voor het meebrengen van je eigen verjaardagstaart of cakejes betaal je een toeslag. Ik vind themafeestjes altijd geweldig dus heb ik leuke aankleding gekocht voor op de feesttafel en speelgoed voor alle feestgangers.

Het was nogal een kunst om alle kids weer tegelijk aan tafel te krijgen, maar het is gelukt. We zingen, drinken en eten met elkaar en er worden cadeautjes uitgepakt. Mijn jarige job glundert van alle aandacht. Veel tijd nemen de jongelui niet, want er is nog zoveel te ontdekken in de speeltuin. Zo heb ik even tijd om wat te drinken te halen bij de Beachbar en ga ik even lekker zitten. Vanaf hier heb ik mooi uitzicht over het speelgedeelte. De jongens en meiden komen af en toe een slokje ranja halen of een chipje, maar verder vermaken ze zich op en top. Zo spelen ze de vloer is lava, tikkertje of verstoppertje. Maar ze vinden het ook leuk als ik achter ze aanzit als ‘lavamonster’ door het klimpark. En laat ik dat nou stiekem helemaal niet erg vinden. Het blijft leuk zo’n klimparadijs.

Alles is tot in de puntjes verzorgd

Als de kan ranja op is, kunnen we dit bij de Beachbar onbeperkt laten bijvullen. Bij aankomst hebben we een tijd afgesproken voor de avondmaaltijd. Op het afgesproken tijdstip staat onze tafel vol frietjes en snacks. De jongens en meiden smullen ervan. Hun rode konen laten zien dat ze heerlijk hebben gespeeld. Natuurlijk willen ze allemaal blijven, maar het is helaas tijd om weer naar huis te gaan. Mijn jarige job heeft een onvergetelijke dag gehad en zijn vriendjes hebben genoten. Dat is het allerbelangrijkste toch? Voor mij was dit kinderfeestje ook heel relaxt. Niet alleen Kids Paradise dus, maar ook voor ouders een relaxt feestje. Ik hoefde niets meer te regelen op de dag zelf, waardoor ik kon ontspannen en genieten van het feest. We hebben zelfs al een idee opgedaan voor het volgende kinderfeestje. Naast Kids Paradise kun je namelijk ook zo hoog mogelijk springen in het trampolinepark, je hoogtevrees veroveren op de Climb Walls, een Escape Room, gamen in de Virtual Reality arena of allerlei spelletjes spelen in de Arcade Hall. ‘Mama, op mijn volgende feestje gaan we jumpen, hè?’

Lees ook: Virtual Reality bij Play-In Utrecht

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo