Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

Zo haal je alles uit je Nintendo Switch!

nintendo switch

Dat een Nintendo Switch leuk is, hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Iedere dag worden er bij ons thuis spelletjes gespeeld. En als mijn kinderen niet een potje FIFA spelen of racen met Mario Kart dan ben ik zelf wel aan het gamen. Maar game je ook wel eens online? Of koop je wel eens een downloadversie van een game met Nintendo e shop tegoed? In deze blog ga ik je vertellen hoe je alles uit je Nintendo Switch kunt halen.

Nintendo Switch Online

Misschien kun je nog wel veel meer met jouw Nintendo Switch dan dat je nu weet. Met de eigen abonnementsdienst Nintendo Switch Online heb je niet alleen toegang tot enorm veel games, maar kun je ook online gamen met je vrienden en gamers aan de andere kant van de wereld. Daarnaast maak je met je Nintendo Switch Online account ook veilig en automatisch een back-up van je opgeslagen spelgegevens. Mocht je je Nintendo Switch onverhoopt kwijtraken of je gaat een nieuwe gebruiken dan kun je gewoon verder gamen waar je was gebleven. Je spelgegevens blijven behouden.

Maar dat is nog niet alles, want je krijgt namelijk ook toegang tot speciale functies voor games zoals Animal Crossing: New Horizons en Splatoon 3. Ook is het mogelijk om door middel van de bijbehorende app, te videochatten met medespelers. Zo kun je bijvoorbeeld een tactiek met elkaar bespreken of gewoon gezellig kletsen met anderen tijdens het gamen.

Downloadversies van games

De meest bekende spellen voor de Nintendo Switch worden altijd op de normale, verpakte manier in de winkel verkocht. Maar sommige toptitels kun je direct in de Nintendo eShop downloaden. Met een downloadversie geniet je van exact dezelfde inhoud als in een verpakt spel. Alleen wordt het gedownloade spel opgeslagen op de SD-kaart van je Nintendo systeem. Een groot voordeel is dat je de game op elk moment kunt spelen, zonder dat je de Game card hoef te verwisselen. En dat scheelt ook veel gamedoosjes om op te ruimen.

Nintendo eShop Card

Een echt gameliefhebber maak je natuurlijk blij met een Nintendo eShop Card. Dit is een kaart met hierop een bepaald bedrag aan tegoed dat kan worden gebruikt voor aankopen in de Nintendo eShop, bijvoorbeeld om de nieuwste games te kopen. Het tegoed kun je ook inzetten om in-game aankopen te doen, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van diverse voordelen of kansen tijdens het spelen van jouw favoriete game. Het shoptegoed is mogelijk in de volgende bedragen: € 15, € 25, € 50, € 75 en € 100. Zo is er voor ieder budget wel een geschikte kaart.

Ben jij er klaar voor om meer uit je game-ervaring te halen?

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo