Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

Geef Nintendo tegoed cadeau

nintendo switch controller

Mijn zoon en zijn beste vriend zijn gek op gamen. Vooral de Nintendo Switch is erg in trek. Iedere dag worden er bij ons thuis spelletjes gespeeld. Binnenkort is mijn zoon uitgenodigd voor het ‘game’ verjaardagsfeestje van zijn beste vriend. En wat geef je nu een gameliefhebber cadeau? Een verjaardagscadeau is natuurlijk snel verzonnen: een Nintendo kaart! Met deze cadeaukaart kan de jarige job zelf zijn tegoed besteden in de Nintendo eShop en games kopen die hij leuk vindt. Deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt!

Het leukste verjaardagscadeau

Met de Nintendo eShop card koop je games of andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo website. Van de Mario-serie tot Story of Seasons: a wonderful life, fitnessen met Ring Fit Adventure of Pokémon vangen. Zo heb je beschikking tot de allernieuwste games. Het leuke van zo’n cadeaukaart is dat je zelf kunt bepalen wat je er van koopt. Bovendien kun je meerdere cadeaubonnen bij elkaar leggen om toppers van games te kopen.

Steeds vaker zie ik eShop tegoeden voor de Switch op wensenlijstjes voor kinderverjaardagen staan. Zo kunnen kinderen sparen om hun favoriete games te kopen. Er zijn veel voordelen op te sommen voor de aanschaf van dergelijke cadeaukaarten. Alleen al omdat je geen gebruik hoeft te maken van een creditkaart. Door middel van een code kun je je shoptegoed opwaarderen.

Een ander voordeel van games via de Nintendo eShop is, dat je niet hoeft te wachten totdat de game wordt thuisbezorgd. Je downloadt de game op jouw Nintendo consule en kunt direct spelen. Voor de duidelijkheid; je krijgt dan geen doosje met gamecard thuisgestuurd.

Volop speelplezier met Nintendo

Mijn jongens vinden de downloads op de game consule fijner dan een doosje met gamecard. Gedownloade games staan op je consule waardoor je met een druk op de knop van spel kunt wisselen. Bij fysieke exemplaren moet je telkens de gamecard wisselen. Daarbij komt ook dat grote games vaak ook uitbreidingen bieden die je niet fysiek kunt kopen. Zo hebben wij extra circuits voor Mario Kart en de uitbreiding van Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise gedownload. Ook deze uitbreidingen kun je kopen met de Nintendo kaart. En last but nog least, je hoeft de cadeaukaart niet in één keer op te maken.

Nintendo games

Header: Pexels

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo