Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

Justice League Cosmic Chaos

justice league cosmic chaos

In de game Justice League Cosmic Chaos voor de Nintendo Switch nemen superhelden het op tegen slechteriken. Kruip in de huid van Batman, Wonder Woman en Superman en ga de strijd tegen enkele van de machtigste superschurken. Met superkrachten kun je puzzels oplossen, vijanden verslaan en outfits en speciale upgrades ontgrendelen. In deze blog vertel ik je waarom Justice League Cosmic Chaos een leuke game voor kinderen is.

Word een superheld

Wat is dat toch met superhelden? We weten heus wel dat ze niet bestaan, maar toch zijn ze een soort rolmodel. Ook voor mijn jongens van zes en acht jaar. Justice League Cosmic Chaos speelt zich af in stadje Happy Harbor waar superschurk meneer Mxyzptlk burgemeester wil worden. Daar steek jij als superheld een stokje voor.

Het spel begint met een korte introductie waarna je speelt met drie hoofdkarakters: Batman, Superman en Wonder Woman. Door een enkele knop kun je wisselen van karakter en gebruik maken van hun superkrachten. De game is een open wereld waarin je uitdagingen aangaat en missies uitvoert. Met de beloningen speel je nieuwe missies vrij en kun je je outfit een upgrade geven.

Outright Games is ook bekend van Paw Patrol Grand Prix en Star Trek Prodigy: Supernova

Verenig je tegen de chaos

‘Kijk, ik vlieg!‘ Mijn zoon vliegt als Batman door de haven van het stadje in de game. Even later scheurt hij met Superman in een auto door de straten van Happy Harbor. Naast de missies kun je zelf de open wereld verkennen. Justice League Cosmic Chaos is niet moeilijk om te spelen. Sterker nog, aan het begin kun je je spelniveau kiezen, van makkelijk tot heroïsch. De game is echt gemaakt voor een jonger publiek. De gevechten zijn eenvoudig en cartoonachtig. Rechts in beeld verschijnen tips, zoals ‘druk B om je te ontwijken’ of ‘verslag de vismonsters’. Goed om te weten, is dat de game Engelstalig gesproken is, maar de teksten zijn in het Nederlands. Samen spelen is altijd leuker, mijn jongens kunnen met de co-functie ook samen de strijd aangaan met de slechteriken. ‘Ja mama, dat is wat superhelden doen.’

DC’s Justice League: Cosmic Chaos is verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.
PEGI-leeftijd: 7.

Bekijk hier nog meer games voor de Nintendo Switch

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo