Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Bijzondere plekjes / Leefstijl / Persoonlijk / Reviews / Sport / Watersport

Huwelijksbootje

Vorige week waren mijn man en ik zeven jaar getrouwd. De komst van onze kinderen heeft onze relatie zacht gezegd wel eens op spanning gezet. De tropenjaren hebben er flink ingehakt en dat doet iets met je relatie. Ik vind het dan ook niet gek dat de helft van jonge ouders in een relatiecrisis belandt. De tropenjaren zijn slopend en je relatie gezond houden gaat nu eenmaal niet vanzelf. Ik zal niet ontkennen dat we er echt wel eens voor hebben moeten werken. We zijn samen een avontuur aangegaan en ouders geworden van twee prachtige jongens. De opvoeding doen we samen ook al zitten we niet altijd op één lijn. Gelukkig zijn we nog steeds een team én gek op elkaar. Onze trouwdag vierden we met onze kinderen in een spreekwoordelijk huwelijksbootje.

Our family has just the right mix of chaos and love.

Actief ontspannen

In plaats van elkaar kado’s geven, maakten we er samen met onze kinderen een leuke actieve en ontspannen dag van. Op de dag zelf regende het jammer genoeg pijpenstelen. Afgelopen weekend was het stralend weer en gingen we in Kamerik het water op. Met twee Canadese kano’s maakten we vanaf De Boerinn een tocht van 1,5 uur. Canadese kano’s zijn geschikt voor twee tot drie personen, breed en stabiel. Ideaal met kinderen aan boord. Ook waren er voor de kinderen zwemvesten beschikbaar en een tonnetje voor waardevolle spullen was te leen. De RIVM maatregelen werden keurig opgevolgd, zo zijn de peddels ontsmet en is het verder selfservice (lees: je kano te water laten). We vaarden langs de boerderij en het weiland waar je kunt klompgolfen. Al gauw zaten we met z’n viertjes midden in de natuur. Behalve koeien en schapen in de wei was er verder niemand om ons heen. We hebben een heerlijke ochtend gehad. Coronaproof kanovaren was een groot succes. Onze kinderen vonden het ook geweldig. Ze waren zo onder de indruk dat ze super relaxt voorin hebben gezeten. Bij het einde van de tocht wilden ze nog wel een rondje.

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo