Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Events / Hardlopen / Sport

Global Running Day 2020

Hardlopen, ik maakte mezelf altijd wijs dat ik dat niet kon. Nooit gedacht dat ik er oprecht van zou genieten. Ik ben zeker geen marathonloper, maar met een rondje van 5 kilometer ben ik al helemaal in mijn sas. Hardlopen geeft me een goed gevoel. Het maakt me sterker, sneller en fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sporten maakt impact en is dé manier om doelen te stellen en te bereiken.

Je loopt alleen, maar toch samen.

Vandaag, woensdag 3 juni 2020, wordt overal ter wereld massaal hardgelopen ter ere van Global Running Day. Het is de dag waarop we overal ter wereld hardlopen vieren. Global Running Day wordt al jarenlang wereldwijd gevierd. De eerste keer was in 2016, toen deden er 2,5 miljoen mensen mee uit 177 landen. Het maakt niet uit hoe hard je loopt en hoe ver je loopt: iedere kilometer telt. Het belangrijkste van deze dag is dat je plezier hebt in het lopen. Zo kun je anderen inspireren om ook lekker in beweging te komen. Weliswaar moeten we vanwege de corona maatregels alleen of op 1,5 meter afstand van elkaar rennen, maar het geeft toch een goed gevoel om samen met hardloopmaatjes over de hele wereld kilometers te maken.

Grab your sneakers, lace up and let’s go!

Nieuwe hardloopschoenen kopen? Neem een kijkje op

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo