Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Huis en tuin / Producten / Reviews

Hulp in de huishouding

Voordat ik kinderen kreeg, zei ik dat mijn huis geen speelgoedwinkel zou worden. Nu lach ik daar om. Inmiddels is mijn mooie glazen servieskast inclusief inhoud ingeruild voor een dichte hoge kast. Zo hoeven we niet continu tegen de bergen speelgoed aan te kijken. Overal slingert speelgoed rond, negen van de tien keer moet de vaatwasser nog uitgeruimd worden en begin maar niet over de was. Als ik net de ramen heb gedaan en me nog niet omgedraaid heb, staan er alweer vingers op. Een netjes en schoon huishouden met drie mannen in huis? Vergeet het maar. Ik heb het gevoel dat er altijd stof rondvliegt en opruimen is als dweilen met de kraan open.

Schoonmaken met kinderen is net zoiets als tandenpoetsen terwijl je een koekje eet.

Let niet op de rommel

Bij onverwacht bezoek moet ik me regelmatig verontschuldigen voor de rommel. Loop je zomaar bij ons binnen, dan is de kans groot dat je je een weg moet banen door al het speelgoed. Een schoon en opgeruimd huis vind ik ontzettend fijn, maar het doen van het huishouden vind ik minder leuk. We hebben het wel eens gehad over een huishoudelijke hulp. Pure luxe natuurlijk. Toch vind ik het nogal overdreven en onzin om iemand anders te vragen onze rommel op te ruimen en schoon te maken. Aan het huishouden besteed ik het liefst zo min mogelijk tijd, want er zijn zoveel dingen die ik liever doe. Wanneer je jonge kinderen hebt én een drukke baan zijn huishoudelijke taken gewoon een beetje vervelend en wat extra hulp kan geen kwaad.

Kleine krachtpatser

Stofzuigen wordt wel eens vergeleken met een work out. Nou, je moet wel behoorlijk veel stofzuigen om dat als sport te kunnen beschouwen. Die tijd gebruik ik dus liever echt in de sportschool. Thuis laat ik het zware werk graag over aan onze

A clean home is a happy home

Handige held

Met kinderen vliegen de kruimels in het rond, valt er altijd wel iets naast de eettafel en soms lijkt het wel of ze de zandbank in onze tuin dagelijks naar binnen verplaatsen. Voor die momenten pak ik graag de Dream team

Onze slimme robotstofzuiger is een fijne hulp in de huishouding. Het scheelt veel tijd, die we met een gezin en drukke baan liever aan andere dingen besteden. Onze robotstofzuiger zorgt voor een stofvrij huis. Het meeste voordeel hebben we beneden waar we een grote open woonruimte hebben met een open keuken. De draadloze steelstofzuiger is dan ook een waardevolle aanvulling voor de lastige plekjes en snelle klussen.

Princess | www.princesshome.eu | Instagram | Princess is o.a. te koop op

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo