Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Er op Uit / Hotspots / Kids / Leefstijl / Persoonlijk / Reviews

Loft88 – Utrecht

Net buiten het centrum van Utrecht vind je Loft88, een uniek plekje met een kindvriendelijk terras en heerlijk eten. Voorafgaand aan onze lunch zijn we één van de grootste parken van Utrecht ingegaan. In Park Voorveldse Polder kunnen kinderen fijn spelen bij de waterspeelplaats ‘De Zeven Stroompjes’. Eerst lekker ravotten in de natuur en dan genieten van een lunch vind ik een ideaal gezinsuitje. Loft88 is gericht op een breed publiek van jong en oud. Naast een kindermenu is er binnen een grote speelhoek en worden er regelmatig kinderactiviteiten georganiseerd, zoals knutselen of koekjes en pizza bakken. Het terras is groot met veel leuke zitplekken en heerlijke loungebanken. Naast de boerderij ligt een manage, waar je ook nog even een kijkje kunt nemen bij de paarden.

Hanging out is highly recommended in this area.

We zijn nog niet binnen of onze jongens rennen rondjes over het grote terras en hebben de schommel al gevonden. Gelukkig hoef ik me niet bezwaard te voelen, want het terras is ruim opgezet. De sfeer is gezellig en ongedwongen. We zijn een beetje aan de vroege kant voor een lunch. Maar door de wandeling door de Voorveldse polder en met al dat spelen met water en zand lusten we wel wat. Voor Loft88 geen enkel probleem en we worden hartelijk welkom geheten. In verband met de coronamaatregelen hebben we van tevoren een plekje gereserveerd. Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid volgt Loft88 de regels op met corona-proof zitplekken. We nemen plaats aan een fijne tafel in de schaduw. Vanaf hier kunnen we de kinderen goed in de gaten houden.

Als de jongens uitgeschommeld zijn, nemen we een kijkje in de boerderij. Ook van binnen is de boerderij prachtig. Een open sfeer en de inrichting doet huiselijk aan. In de winter kun je hier heerlijk bij de openhaard zitten. Helaas is de speelhoek gesloten door de coronamaatregelen, maar de kinderen vermaken zich prima. Binnen no-time staat onze tafel vol met dinosaurussen en de kidskaart is in te kleuren.

Nothing brings people together then good food…

Menu

Van ontbijt tot in de late avond kun je terecht bij Loft 88. Op elk tijdstip en voor ieder wat wils! Loft88 werkt zoveel mogelijk met eerlijke en duurzame producten, die geselecteerd zijn op smaak en kwaliteit. Als ontbijt staat er bijvoorbeeld een acai bowl of smashed avocado op het menu en ’s avonds kun je genieten van heerlijke pizza’s uit de houtoven. De menukaart is uitgebreid, maar overzichtelijk. Mijn oog valt vrijwel direct op de heerlijke bowls en salades. Ook staan er vegan gerechten op de kaart. Toch heb ik meer zin in een zuurdesembrood met gekarameliseerde geitenkaas. Mijn man kiest voor de Club Loft en de kinderen kiezen wat lekkers van de kidskaart. De bediening is snel en super vriendelijk. Er is echt aandacht besteed aan de presentatie van de gerechten. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het smaakt ook goed. Iedereen zit te smullen en ik ben ook erg blij met mijn keuze.

Tot slot

Loft88 is een kindvriendelijk restaurant waar je niet alleen heerlijk kunt eten, maar ook gezellig en ontspannen kunt zitten. Ik kan me voorstellen dat het een fijne plek is om even naar toe te fietsen als je in het centrum van Utrecht woont. Maar ook als je niet in Utrecht woont, is het een goede plek om af te spreken. Je kunt met gemak je auto voor de deur van het restaurant kwijt al is het wel betaald parkeren. Vanuit het restaurant loop je zo de natuur in. Het park is een unieke plek waar je een mooie wandeling kunt maken of heerlijk kunt ravotten met de kinderen. De Zeven Stroompjes is leuk opgezet met water, spannende (touw)bruggen en een vlot. Echt een aanrader om je lunch, borrel of diner bij Loft88 te combineren met een wandeling door de Voorveldse polder.

Loft88 | Biltsestraatweg 88 | Utrecht | www.loft88.nl

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo