Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Het grote Zoete Zusjes vakantiedoeboek

“Mama, dit zijn de Zoete Zusjes! Weet je wel wie dat zijn?“ Natuurlijk weet ik wie de Zoete Zusjes zijn. Saar en Janna zijn bekend van hun YouTube-kanaal en regelmatig kijken mijn jongens naar hun vlogs. De verrassing is er helaas af, maar gelukkig is het enthousiasme van mijn zoon groot. Ik had het leuke doe boek later willen geven tijdens een weekendje weg, maar klaarblijkelijk niet goed verstopt.

Geen tijd om je te vervelen

Het grote Zoete Zusjes vakantiedoeboek staat boordevol spelletjes, puzzels, kleurplaten, knutselideeën, korte verhalen, stripjes en véél meer! Saar en Janna hebben de leukste tekenopdrachten en challenges verzameld. Het is een leuk doeboek voor meisjes én jongens vanaf een jaar of zes. Mijn jongste zoon vindt spelletjes en puzzels zoals het volgen van de lijntjes en een doolhof erg leuk. Mijn oudste zoon doet zijn best om alle woorden te vinden met een spelletje woordzoeker. Ze ontwerpen hun eigen strand handdoek, zoeken verschillen en we schaterlachen om de moppen. De vrolijke illustraties zijn tekeningen van Iris Boter. In het vakantiedoeboek vind je ook veel leuke (teken)tips. Met dit vakantiedoeboek vliegt de tijd voorbij; je hebt geen tijd om je te vervelen.

Koop het Grote Zoete Zusjes Vakantiedoeboek voor € 9,99 bij je lokale boekhandel of via Bol.com

Het Grote Zoete Zusjes Vakantiedoeboek
Kosmos Uitgevers
ISBN 9789043922906
Juni 2021

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo