Zoeken...
TOP
Food Lunch Ontbijt

Havermoutpannenkoek

Je kunt me wakker maken voor havermoutpannenkoeken! Voor een heerlijke pannenkoek hoeft het echt geen weekend te zijn. Ik maak ze zelfs regelmatig doordeweeks. Ontbijten kan véél lekkerder dan een snelle boterham met kaas of een kom kwark. En deze pannenkoek heb je in een mum van tijd op je bord liggen. Ingewikkeld hoeft het echt niet te zijn. Bovendien kun eindeloos variëren met je havermoutpannenkoek. Denk aan toppings als als vers fruit, kokoschips, caramelsaus of noten. Het is niet alleen een makkelijke maaltijd, maar ook gezond én voedzaam.

I sleep because it’s like a time machine to breakfast!

Ingrediënten

Voor een havermoutpannenkoek heb je nodig:
1 banaan
twee eieren
havermout (ik schat 50-80 gram)
snufje kaneel
evt. tl Sukrin gold

Bereidingswijze

Mix met de staafmixer de banaan, de eieren en de havermout. Voeg kaneel toe naar smaak. Daarna bak je het beslag in een pan met een beetje olijf- of kokosolie. Eet smakelijk!

Met deze pannenkoeken kun je eindeloos variëren, zoals bovenstaande pannenkoek, maar dan met appel, rozijnen en dadelsiroop. Je kunt een hartige pannenkoek maken met kaas en groente. En uiteraard alle soorten fruit. Je kunt het beslag ook in een wafelijzer klaarmaken en dan heb je heerlijke havermoutwafels. Mijn favoriet is de combinatie van de wafels met mango.

Neem een kijkje bij Food voor meer heerlijke en eenvoudige recepten. Volg je me al op Instagram? Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit