Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Gezond op gewicht met lekker eten!

Wie kent het niet: de strijd tegen de kilo’s? Al sinds ik me kan herinneren speelt mijn gewicht een belangrijke rol in mijn leven. Niet alleen het behalen van een gezond gewicht is een uitdaging, maar ook het behouden hiervan. Afvallen met Nederland biedt jou met het boek Gezond op gewicht met lekker eten! inspiratie en handvatten om jouw streefgewicht te behalen en te behouden. Dit boek geeft je handvatten over eten, bewegen, educatie en motivatie waarin je omgeving een belangrijke rol speelt.

Ook jij kunt afvallen!

Het programma van Afvallen met Nederland richt zich op een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon. Net als ik gelooft Afvallen met Nederland in een gezonde leefstijl. Het programma is gericht op zowel je streefgewicht als het behoud van een gezond gewicht. Daarnaast wordt je ook geholpen met je motivatie. Dat vind ik een groot pluspunt, want met alleen gezonder eten kom je er niet. Als je wilt afvallen draait natuurlijk veel om voeding, maar het niet volhouden va neen bepaald eetpatroon heeft alles te maken met motivatie.

Lees hier meer over het programma Afvallen met Nederland

Aan de slag

Gezond op gewicht met lekker eten! bevat een compleet 10-wekenprogramma voor voeding en beweging, meer dan 90 slanke recepten, een complete motivatiecursus, workouts en handige schema’s en boodschappenlijstjes. Ik laat me vooral inspireren door de lekkere recepten. Fijn vind ik dat de recepten eenvoudig te bereiden zijn en je alle ingrediënten gewoon bij je supermarkt koopt.

Het boek is heel duidelijk en compleet. Zo bieden de weekmenu’s ook dagelijks een overzicht van energie, vet, eiwit en koolhydraten, maar ik ben niet iemand die de recepten stap voor stap volgt. Zo maakte ik als ontbijt kwark met ananas en voegde zelf paranoten en pompoenpitten (Raw Organic Food), passievrucht en granola met kokos, rozemarijn en amandel (Meesters van de Halm) toe. Bij de preisoep liet ik het ontbijtspek achterwege en gebruikte ik kokoswater in plaats van melk. Aan de Griekse salade voegde ik pompoenpitten (Raw Organic Food) en de kruidenmix Loving Salads (Cleanfoods) toe. Sommige recepten bevatten vlees of vis, maar als je vegetarisch eet kun je er met gemak een eigen draai aan geven. Laat je vooral inspireren en vergeet vooral niet om de unieke aanmeldcode in het boek te gebruiken voor twee weken toegang tot het online programma. Dit geeft je toegang tot onder andere de digitale receptenboeken, extra beweegoefeningen, een deel van het motivatieprogramma en nog veel meer!

Bestel Gezond op gewicht met lekker eten! eenvoudig via Bol.com

Gezond op gewicht met lekker eten!
Jeroen van Egmond
Kosmos Uitgevers
ISBN 9789021564074 
november 2016

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo