Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Gewoon knetterhard jezelf zijn

Je bent jong en je wilt wat – en daar moet je gewoon keihard voor werken, dacht Cathelijn Paling. Ze vinkte dagelijks in gestoord tempo ellenlange to-dolijsten af vanaf haar werkplek aan de Amsterdamse gracht, of vanuit een ver zonnig oord. Er was alleen één probleem: ze kon er nooit écht van genieten. Haar lichaam trok aan de noodrem: burn-out. In het boek Gewoon knetterhard jezelf zijn deelt Cathelijn haar persoonlijke verhaal en de wijsheden die ze zelf graag eerder had willen weten.

Dit leven is van jou

Ben je altijd op zoek naar meer? Wil je graag aan ieders verwachtingen voldoen? Vind je het lastig om écht te ontspannen? Hard werken om gelukkig te zijn? Juist niet. Dan is het tijd om gewoon knetterhard jezelf te zijn. Met een open en krachtige schrijfstijl stelt Cathelijn zich bijzonder kwetsbaar op. Ze deelt over haar heftige burn-out en herstel. Het is niet ‘het zoveelste burn-out boek, maar die burn-out is wel de keiharde wake-up call die Cathelijn nodig had om haar leven te leiden zoals zij dat wilde. Als lezer voel ik me verbonden en leef ik met haar mee. Ze weet ontzettend goed de bijkomende gevoelens en gedachten te beschrijven. Ik lees veel herkenning, en ik denk velen met mij.

Een wake up call die jou in actie laat komen

Misschien ben jij ook wel opgevoed met het idee dat het belangrijk is om alles uit jezelf te halen. Om vooral hard te werken en altijd je best te doen. Trots zijn op jezelf is lastig in tijden van nooit-goed-genoeg. Maar hard werken is meestal niet de weg naar geluk. Juist niet. Geluk zit vooral in het leven voor en vanuit jezelf. Cathelijn weet mij als lezer te inspireren met haar veerkracht, motivatie en wijsheden. Gewoon knetterhard jezelf zijn staat boordevol inspiratie, herkenbare inzichten en goede tips om je leven onder de loep te nemen, te reflecteren en bewustwording te creëren. Dit leven is van jou!

Lees ook: Listen to your guts

Gewoon knetterhard jezelf zijn
Cathelijn Paling
Spectrum
EAN 9789000382460
september 2022

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo