Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Burn-out overwinnen

Moe, doodop en uitgeput lijken wel het nieuwe normaal. Burn-outs zijn helaas niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Overal ter wereld raken mensen opgebrand. Miljoenen mensen over de hele wereld liggen ’s nachts wakker te piekeren over oneindige to-do lijsten. Waardoor werken we zo hard en onder zoveel druk dat het bij zoveel mensen tot een burn-out leidt? En, nog belangrijker, wat kunnen we eraan doen? Als je toe bent aan verandering en klaar bent met dat opgebrande gevoel dan is het boek Burn-out overwinnen iets voor jou.

Een praktische gids om je te helpen

Burn-out overwinnen biedt je een praktisch stappenplan om je burn-out definitief de rug toe te keren. Het is geen boek om pagina voor pagina te lezen, maar een gids en handleiding om je te helpen herstellen van burn-out klachten, maar ook leert om nieuwe gewoonten te maken voor meer energie. De inhoud van het boek is verdeeld in drie delen. In Deel 1 ontdek je welke innerlijke drijfveren, angsten en beperkende overtuigingen ervoor zorgen dat je opbrandt. In Deel 2 krijg je een spoedcursus hoe je energie terug kan vinden en wat je elke dag moet doen om je fysieke, emotionele en mentale energievoorraden opgeladen te houden. Met alles wat je in Deel 2 hebt geleerd kun je in het laatste deel aan de slag om je leven vorm te geven op een manier die goed voelt voor jou.

Een aanmoediging om weer te bruisen van de energie

Ik denk dat iedereen wel eens een moment heeft gehad dat je je gestresst, moe of opgebrand voelt. Als moeder met een drukke baan en een blog voelt het voor mij soms als jongleren om alle ballen hoog te houden. Wat mij betreft, is dit boek een mustread als je op het punt staat om je eigen gezondheid en welzijn op te offeren. Dit boek moedigt je aan met wijsheid en een flinke portie humor om weer te bruisen van de energie. Als er een boek is dat je weer op de been kunt helpen dan is het Burn-out overwinnen wel. Het is realistisch, eerlijk, opbeuren en ontzettend praktisch. Om verandering in je leven te brengen, is het niet voldoende om alleen dit boek te lezen, maar zul je ook tijd en ruimte moeten maken om de oefeningen te doen. Ben jij klaar voor een nieuw begin?

Lees ook: Hou van jezelf journal

Burn-out overwinnen
Selina Barker
Uitgeverij Deltas
ISBN 9789044762471 
juni 2022

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo