Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Geef een persoonlijk fotoboek cadeau

De winkels zijn overladen met producten om cadeau te geven, er staan lange rijen bij de kassa en speelgoed verschijnt in elk reclameblok op televisie. De feestdagen komen eraan en die staan garant voor veel cadeaus kopen. Ik heb er best een handje van om mijn kinderen te verwennen, maar speelgoed hebben we in overvloed. Natuurlijk vinden mijn jongens het leuk om cadeaus te krijgen en zijn ze de eerste weken gek op hun nieuwe speeltjes, maar daarna zijn ze er toch op uitgekeken en wordt het in de hoek gesmeten. Daarom besloot ik om dit jaar een persoonlijk fotoboek van Albelli cadeau te geven aan mijn mannen. Dit boek bevat onvergetelijke herinneringen die hun hele leven bij blijven.

Uniek en waardevol

Onze zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen was geweldig. Alleen al als ik terugdenk aan onze avonturen, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Het was onze eerste familievakantie die onze jongens ook écht herinneren. Er wordt nog veel over gepraat. Na afloop van onze vakantie had ik het fotoboek direct willen maken, maar je kent het vast wel… Door drukke werkdagen en andere verplichtingen is het er helaas niet meer van gekomen. Daarom besloot ik om het fotoboek alsnog te maken voor de feestdagen. Het vastleggen van onze mooie en dierbare herinneringen in een fotoboek is niet alleen een uniek en persoonlijk cadeau, maar ik vind het ook enorm waardevol. Samen foto’s kijken en herinneringen ophalen, geeft me een gevoel van geluk.

Makkelijk en snel

Waar en wanneer je maar wilt en op elk apparaat kun je via Albelli.nl makkelijk en snel een fotoboek maken. Ik koos voor het model ‘liggend L’, toevallig het meest verkochte model, en maak gebruik van de ontwerpsoftware om mijn boek zelf te ontwerpen. Zo heb ik maximaal invloed op het ontwerp van mijn persoonlijke fotoboek. Heb je geen zin of tijd om je boek te ontwerpen dan vult de Smart Assistant je fotoboek met jouw geselecteerde foto’s. Ook kun je kiezen voor themaboeken waarbij de achtergronden al zijn ingevuld. Zo maakt Albelli je om het makkelijk om jouw persoonlijke fotoboek te maken.

Wat mij heeft geholpen om snel mijn fotoboek te ontwerpen, is het vooraf selecteren van foto’s die ik graag terugzie in het boek. Alleen al bladeren door alle vakantiefoto’s vind ik een feestje. De herinneringen die boven komen zijn goud waard. De lach op mijn gezicht als ik met mijn zoon naar beneden rodel, het bereiken van de top van de berg na een avontuurlijke klim en de heerlijke zonnige middagen aan het meer zijn momenten die me altijd bij zullen blijven.

Wil je meer weten over onze vakantie in de Alpen? Lees dan: Going am Wilder Kaiser

Eindeloze mogelijkheden

De software om het fotoboek offline te ontwerpen is een mum van tijd gedownload, maar je kunt ook online je ontwerp opslaan. De foto’s die ik in mijn fotoboek wil gebruiken, heb ik opgeslagen in een apart mapje op mijn computer. Via het Albelli programma verschijnen alle foto’s links in beeld en kan ik ze simpel slepen naar de juiste plek op de ontwerppagina. Al bij het openen van het programma viel me meteen op hoe eenvoudig het is. Ook als je nog geen ervaring hebt met dergelijke software kun je er naar mijn idee moeiteloos mee overweg.

De keuzemogelijkheden in indelingen, achtergronden, sjablonen, kaders en vormen zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Kies voor een tijgervel als achtergrond of voeg een cartoon toe. Met citaten kun je ook echt iets extra’s toevoegen aan je boek. Er is veel mogelijk dus je kunt je creatief helemaal uitleven. Zelf houd ik van een strakke vormgeving en vond ik rustige achtergronden onder het thema ‘Reizen en vakantie’. De foto’s zijn kleurrijk en daar mag dan ook echt de aandacht naar uit gaan. Natuurlijk wil ik meer foto’s dan ‘standaard’ toevoegen aan mijn fotoboek en heb ik meer ruimte nodig. Eenvoudig voeg ik nieuwe pagina’s (per twee) toevoegen. Ook fijn dat je meteen ziet hoeveel extra dit kost.

Zodra ik helemaal tevreden ben met mijn ontwerp, controleer ik het fotoboek een laatste keer via de voorbeeld-modus en druk ik op bestellen. Als het programma onjuistheden herkent, zoals een foto die niet voldoende scherp is, ontvang je hiervan een melding voorafgaand aan je bestelling. Zo kun je dit nog aanpassen voordat je boek gedrukt wordt. Dan is het wachten totdat het boek op je deurmat valt.

Herinneringen herbeleven

Ik ben best een beetje trots op mezelf als ik mijn persoonlijke fotoboek van Albelli in handen heb. Het is een volledig gepersonaliseerd fotoboek geworden met een professionele uitstraling. Het fotoboek van Albelli is van hoge kwaliteit. De kaft is stevig en hoogglans, de foto’s zien er mooi uit en de tekst is goed leesbaar. De binding is robuust en de bladzijden zijn stevig en lopen mooi door. De foto’s van onze vakantie zijn schitterend vastgelegd. Je weet wat ze zeggen: een goede foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom heb ik gekozen voor een ontwerp met weinig tekst en enkele quotes. Ik ben super blij met het resultaat en zo benieuwd naar de gezichten van mijn mannen als ze dit fotoboek cadeau krijgen.

Maak makkelijk en snel jouw unieke en persoonlijke fotoboek via Albelli.nl

Regelmatig heeft Albelli kortingsacties of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je eerste bestelling.

Disclaimer: Voor het maken van mijn persoonlijke fotoboek heb ik een vouchercode ontvangen van Albelli.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo