Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Producten / Reviews

Kneipp Good Night

Vind je het moeilijk om in slaap te komen? Of word je juist ’s nachts wakker en kun je niet meer slapen? Voel je je moe als je ’s ochtends wakker wordt? Overdag een futloos gevoel? Slecht slapen belemmert niet alleen je dagelijks functioneren, maar verhoogt ook het risico op ziektes als obesitas, diabetes, depressie en beroerte. Slaap is voor mij essentieel en het fundament van mijn gezonde leefstijl. Helaas is er in Nederland relatief weinig aandacht voor de preventie van slaapproblemen. Hoog tijd om meer aandacht te besteden aan een betere nachtrust. Met de nieuwe lijn ‘Good Night‘ biedt Kneipp zeven producten die ideaal zijn voor de ondersteuning van een nachtrust.

Ontspannende geurbeleving

Het assortiment van Kneipp Good Night bestaat uit een regenerating body oil, badolie en -schuim, douche gel, douche foam, sheet mask en een geurkaars. Alle producten zijn vegan en bevatten etherische oliën alpenden en amyris. Alpenden komt van dennenbomen uit de Alpen. Amyris is van een kleine berkenboom met glanzende bladeren en witte bloemen. Beiden hebben een heerlijke warme houtachtige geur. Tijdens mijn avondritueel waan ik me weer even in de Alpen en bereid ik me voor op een ontspannen nachtrust.

Lees ook: Kneipp Mindful Skin gezichtsverzorging

Van slapen naar ontwaken

Wat weten we eigenlijk van onze slaap? Ondanks dat we ongeveer een derde van ons leven in bed liggen, weten de meeste mensen vrij weinig over het belang van slaap en de positieve impact hiervan. Zo dacht ik altijd dat een goede nachtrust om de duur van de slaap ging. Als je maar lang genoeg had geslapen, dan had je goed geslapen. Maar lang genoeg slapen betekent niet automatisch dat je ook goed hebt geslapen. Het gaat er ook om hoe effectief je slaap is.

Maar uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat maar liefst één op de vier Nederlands kampt met slaapproblemen. Toch kun je zelf een hoop doen om beter te slapen. Simpelweg komt het neer op één ding: geef rust prioriteit. Geef jezelf de kans om je dag positief af te sluiten met een heerlijke douche of bad bijvoorbeeld.

130 jaar verwenmomenten

Kneipp biedt al 130 jaar verwenmomenten die je helpen om energiek en positief in het leven te staan. Deze verwenmomenten kan iedereen thuis creëren met verschillende producten. De producten van Kneipp hebben een langdurig effect gebaseerd op de kracht van de natuur en wetenschap.

Bestel de Kneipp Good Night producten eenvoudig via Bol.com

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo