Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Every Day Vegan Budget Friendly

Met weinig ingrediënten een lekker gerecht maken? Op een makkelijke en budgetvriendelijke manier meer plantaardig eten? Met haar nieuwste boek Every Day Vegan Budget Friendly bewijst Lenna Omrani dat je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste vegan gerechten kookt door middel van slimme keuzes en met een handige manier van inkopen. En alleen al van de prachtige foto’s in dit boek begin je te watertanden…

Voor elke portemonnee

Maar vegan eten is toch duur? Met het nieuwe boek Every Day Vegan Budget Friendly laat Lenna Omrani zien dat je plantaardig en gezond kunt eten, zonder dat het onbetaalbaar wordt. Het boek staat bomvol glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat je doordeweeks binnen een mum van tijd een quinoaschotel met paprika en tomaat (€1,45 p.p.) op tafel zet, en je in het weekend uit kunt pakken met een ontbijt van warme broodpudding met appel en rozijnen voor €0,45 p.p.! Er zijn ruim voldoende recepten om uit te kiezen.

Lees ook: Gewoon vegan

Flexi, vega of vegan

Klinkt het als veel werk? Of ben je bang dat je superlang in de keuken staat? Nee hoor! Misschien is het in het begin even zoeken in de supermarkt als je in andere schappen speurt dan dat je gewend bent, maar het hoeft echt niet veel tijd te kosten. Lenna Omrani laat zien dat plantaardig eten voor iedereen haalbaar is. De recepten zijn toegankelijk, ook als je geen veganist bent. Met de recepten uit dit boek heb je een verzameling van voedzame, evenwichtige plantaardige maaltijden, waar je echt niet meer voor betaalt dan voor een vegetarische of flexitarische maaltijd. De ingrediënten zijn niet ingewikkeld en de recepten zijn helder geschreven. Wat mij betreft is dit boek een absolute aanrader. De lay out is ook super aantrekkelijk en van de prachtige foto’s krijg je gelijk trek. Every Day Vegan Budget Friendly kan ik iedereen aanraden!  

Over Lenna Omrani

Lenna Omrani is Nederlands snelst groeiende vegan chef. In 2019 startte zij haar blog als creatieve uitlaatklep om haar passie voor voeding te delen. Met haar overheerlijke plantaardige recepten voor elke dag inspireert en motiveert ze meer en meer fans om een gezondere en gelukkigere leefstijl te ontwikkelen. Vorig jaar verscheen het eerste boek Every Day Vegan waarin Lenna Omrani liet zien hoe leuk en lekker plantaardig eten is.

Koop Every Day Vegan Budget Friendly bij je lokale boekhandel of bestel via Bol.com

Every Day Vegan Budget Friendly
Lenna Omrani
Kosmos Uitgevers
EAN 9789043923880
augustus 2022

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo