Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

De nieuwste smartphone

De aantrekkingskracht van een nieuwe smartphone heeft bijna iets magisch. Ieder jaar kijkt mijn man alweer uit naar de jaarlijkse presentatie van de nieuwste Iphones van Apple. Dit najaar wordt de nieuwste iPhone 14 met abonnement gepresenteerd. Ook ik ben benieuwd naar de nieuwste snufjes. Ik zou mezelf niet gauw omschrijven als een luxepaard, want ik vind het niet belangrijk om het duurste van het duurste te hebben. Maar als het om een telefoon gaat, dan zit ik blijkbaar toch iets anders in elkaar. Als er een nieuw model wordt uitgebracht, kan ik niet ontkennen dat het begint te kriebelen bij mij.

Ontwikkelingen in record tempo

Dolgelukkig was ik met mijn eerste mobiele telefoon. Ik zat in de brugklas en moest destijds nog kaarten met beltegoed kopen. Mijn vriendinnen hadden precies dezelfde telefoon met formaat ‘koelkast’. Dat was geen telefoon die je in je broekzak kon stoppen. Bizar hoe snel de technologie is gegaan. In record tempo wordt tegenwoordig de ene na de andere telefoon uitgebracht met de nieuwste mogelijkheden.

Mijn telefoon en ik zijn onafscheidelijk

Een smartphone heeft allerlei handige functies. Bij het minst geringste kunnen we mega snel iets opzoeken, de weg vinden, met elkaar communiceren of nieuwe vaardigheden leren. Mijn Iphone en ik zijn onafscheidelijk. Mijn agenda staat in mijn telefoon, mijn mailbox en ik betaal zelfs met mijn smartphone bij de kassa in de supermarkt. Maar ik vind het ook belangrijk om de meest scherpe foto’s van mijn kinderen te kunnen maken. Ik heb dan ook geen échte fotocamera, maar gebruik voor alles mijn smartphone. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Iphone 14

De smartphones worden steeds beter, met name de camera’s. Dat is voor mij precies de reden waarom het toch elke keer weer kriebelt om voor een nieuwe Iphone te gaan. Niet alleen om foto’s van mijn kinderen te maken, maar ook voor mijn werk als blogger en content creator. Vorig jaar kocht ik de Apple Iphone 13 max pro. Ik koos voor de plus-variant vanwege het grote scherm en betere camera. Deze smartphone bevalt mij erg goed, maar toch ben ik benieuwd naar de Iphone 14 die binnenkort wordt uitgebracht. De Iphone 14 Pro krijgt namelijk een nog betere camera en er is ook sprake van een verbeterde ultragroothoekcamera.

Smartphone met abonnement

‘Maar de nieuwste smartphone is toch een rib uit je lijf?’ Als je een nieuwe smartphone zonder abonnement koopt, dan dien je het volledige bedrag in één keer te betalen. En dat vraagt om het in één keer een flink bedrag te kunnen betalen. Een andere mogelijkheid is dat je kiest voor een Iphone met abonnement. Zo kun je zelf jouw abonnement samenstellen wat bij je past en gebruik maken van het razendsnelle 5G netwerk. Bij het afsluiten van een abonnement kun je bij T-Mobile kiezen voor de looptijd, het aantal belminuten en GB’s internet. Je hebt zelf de vrijheid om je abonnement met een looptijd van één of twee jaar in te richten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bovendien kun je je oude smartphone inruilen en korting claimen. Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens duurzaam om je oude smartphone te recyclen. De nieuwste smartphone is de investering wat mij betreft zeker waard!

Lees ook: Mijn favoriete apps van dit moment

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo