Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Overig / Sport

Bodyhoop Energy Booster

bodyhoop fitness hoepel

Ben jij op zoek naar een thuis workout met fun? Omdat je weinig energie hebt, last van een paar kilo’s teveel of je favoriete spijkerbroek zit niet meer lekker. En je wilt graag sporten wanneer het jou uitkomt. Herkenbaar? Dan is Bodyhoop fitness hoelahoep misschien ook wel iets voor jou. Nog even en ik start met de Energy Booster van Bodyhoop. In dit programma ga ik aan de slag met de Bodyhoop én gezonde voeding!

Ook een Kickstart maken? Check deze Bodyhoop Mega-aanbieding en gebruik code sfg5 voor 5% korting

Thuis workout met fun

Met de Bodyhoop fitness hoelahoep train je je buikspieren terwijl je hoelahoept. Het is een leuke manier om te bewegen. Natuurlijk moet je het hoelahoepen even onder de knie krijgen, maar zodra je de juiste slag te pakken hebt, verleer je het niet meer. Een mooie bijkomstigheid van het hoelahoepen is dat je tegelijkertijd een bindweefsel massage ondergaat. Voor afwisseling en begeleiding staat Bodyhoop voor je klaar met online workouts en programma’s.

Uit eigen ervaring weet ik dat tien minuten per dag, vijf dagen in de week hoelahoepen al voldoende is voor het verliezen van centimeters van je taille, buik, heupen en benen. Zo deed ik eerder mee aan een online 30 dagen challenge. Dagelijks deed ik een korte, intensieve Bodyhoop workout en daarnaast kreeg ik mindset coaching in de vorm van podcasts.

Lees meer over de 30-dagen challenge en de resultaten van de 30-dagen challenge

Aan de slag met het Energy Booster programma

Nu sta ik op het punt om te starten met het Energy Booster programma om samen met een groep andere vrouwen aan de slag te gaan met de Bodyhoop en voeding. Dit programma is geschikt voor jou als je wat kilo’s kwijt wilt, maar geen tijd (of zin) hebt om uren in de sportschool door te brengen. Janneke Poort (energie coach) helpt je om te ontdekken hoe je je vet kunt inzetten als brandstof en je energie onuitputtelijk wordt.

Wat krijg je allemaal?

Bij het Energy Booster programma van 30 dagen krijg je:

  • Workouts van 10-15 minuten met de Bodyhoop
  • Video’s en podcasts over voeding, podcasts over mindset, artikelen, eye openers en recepten
  • Toegang tot de Facebookgroep waarin je je ervaringen kunt delen en al je vragen kunt stellen
  •  Aftekenlijst om uit te printen waarop je je dagelijkse functioneren bij kunt houden
  • 7 weken toegang tot het programma
  • Alles staat per dag voor je klaar
  • Mogelijkheid om je metingen bij te houden
  • Stel je vragen aan de coaches

Er zijn video’s met effectieve Bodyhoop workouts. Maar ook artikelen over voeding en gezonde recepten. Tijdens de Energy Booster houd ik mijn metingen bij, zodat ik duidelijk kan zien wat ik met het Energy Booster programma heb bereikt. De maaltijden die worden aangeboden zijn voor iedereen geschikt. Dus ook voor een gezin. Zes dagen per week goede maaltijden en één dag in de week waarop het allemaal wat losser kan zijn. Ik hoop handvatten te krijgen om een echte vetverbrander te worden, want mijn vetpercentage is wat te hoog.

Doe je ook mee?

Het Energy Booster programma is geschikt voor alle niveaus. Je bent er klaar voor als je tien minuten achtereen kunt Bodyhoopen, (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom). Je kunt starten met de Bodyhoop en als je al wat gevorderd bent, kun je ook meedoen met de Vhoop. Uiteraard zal ik mijn ervaringen én resultaten met je delen.

Volg je mij al op Instagram?

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo