Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Dansen op de beats van Beat Hero

beat hero speelgoed auto

Nog even en de feestdagen dienen zich aan. Ben jij je al aan het oriënteren op leuk speelgoed voor de kids? Als je kinderen hebt die van auto’s én disco houden, dan is de Beat Hero van Dickie Toys een schot in de roos. Deze auto overtreft al je verwachtingen en neemt je kids mee op een reis vol beats, moves en grooves.

Beat Hero is niet zomaar een auto

De veelzijdige Beat Hero heeft felle kleuren en ziet er stoer uit. Maar dat is niet alles, want deze auto heeft alle eigenschappen van een DJ-draaitafel, een stereo-installatie en een game-auto, allemaal in één! De knoppen op het dak nodigen natuurlijk meteen uit om op te drukken. Ze zijn handig te bedienen en achter iedere knop zit wel een andere beat verstopt. Lekker freestylen en je eigen muziek maken. Bij mijn jongens is vooral de ’toeter’ favoriet. Er zijn maar liefst 22 geluiden en drie muziekstijlen, zoals hiphop en pop, om uit te kiezen. Met al die geluiden kun je je eigen muziekcreatie maken en zelfs opnemen en terugspelen.

De beats dreunen uit de auto, maar geeft ook licht die synchroon loopt met de muziek. Mijn jongens dansen mee en zo is de disco compleet! Liever geen speelgoed met geluid? Ik kan mij voorstellen dat je niet op elk moment staat te wachten op een discotheek in je woonkamer. En ook Dickie toys heeft hier over nagedacht. Er zitten verschillende volume niveaus op de auto en kinderen kunnen een koptelefoon aansluiten. Zo heb jij als ouder geen ‘last’ meer van de beats.

Over Dickie Toys

Dickie Toys is een bedrijf dat al ruim 50 jaar weet hoe zij kinderen van alle leeftijden kunnen inspireren en aanmoedigen om te spelen. Zelfs de jongste kinderen beginnen de talrijke spelfuncties al heel vroeg te ontdekken en te testen. Dickie Toys traint de motoriek en zet tevens de eerste stappen op weg naar verkeerseducatie. Ze bieden een uitgebreid assortiment met verschillende thema’s.

Meer voor kids

Hallo natuur!
Verover Woerden als een Romein
Vogels ontdekken en herkennen

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo