Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids / Natuur / Reviews

Hallo natuur!

hallo natuur activiteitenboek

Onderzoek, teken, kleur en ontdek de wereld buiten

Dit is jouw eigen natuurboek, boordevol buitengewone activiteiten en fascinerende feiten. Ga mee op avontuur en ontdek dingen die je nog nooit eerder hebt gezien. Teken, verf en kleur bladeren, vogels, insecten en kevers. Bouw hotels voor bijen, verken de ongelooflijke wereld van schimmels, maak een afdruk van boomschors en vul je eigen bosplakboek. Ontdek de prachtige dingen die je overal in de natuur kunt vinden, of je nu in het bos bent, in je achtertuin of thuis op je kamer.

Een activiteitenboek voor jong en oud

Een leuk natuurboek kan net het juiste zetje geven om buiten op ontdekkingstocht te gaan. Hallo natuur! is een uitnodigend activiteitenboek vol interessante weetjes. Wat is het verschil tussen een kikker en een pad? Kun je een boom herkennen aan zijn bladeren? En wat voor soort dans doet een bij? Dit activiteitenboek is een uitnodiging om bewuster in de natuur te zijn. Let eens op de blaadjes aan de boom en teken ze na. Of tel het aantal kikkervisjes dat je ziet zwemmen in de sloot. Hallo natuur! prikkelt je om op een andere manier naar de natuur te kijken. Het is een heerlijk boek voor kinderen om creatief bezig te zijn, maar ook voor mij een fijne manier om te ontspannen. En nog leuker vind ik het om samen met mijn kinderen creatief bezig te zijn.

Over de illustrator

Illustrator Nina Chakrabarti groeide op in Kolkata, India en verhuisde in haar tienerjaren naar het Verenigd Koninkrijk. Haar werk is te herkennen aan haar vrolijke stijl en karakteristieke lijnkwaliteit. Ze heeft verschillende boeken voor kinderen geschreven en geïllustreerd. Nina woont en werkt in Hastings, aan de zuidkust van Engeland.

Hallo Natuur! | Nina Chakrabarti | Uitgeverij MUS

Meer boeken over de natuur

Botanisch natuurkleurboek
LEGO Supernatuur
De wondere wereld van de natuur

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo