Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Er op Uit / Kids

Griezelen in Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is met meer dan 60 attracties te gek voor kinderen tot en met 10 jaar. Samen met vrienden bezochten we dit geweldige park in oktober. Tijdens Halloween is het park prachtig versierd met strobalen en pompoenen en is het een klein beetje griezelig. Zo is er een Griezelbos, een spookhuis en volop griezelige shows. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin in de herfstvakantie!

Laat het feest maar beginnen

We parkeren onze auto op Parkeerplaats 2. De Jul bus stond al klaar en bracht ons in enkele minuten naar de ingang van het park. In de bus horen we de bekende Julianatoren liedjes dus het feest ging meteen van start. Bij de ingang kopen we alvast een uitrijmunt (10 euro) en stuiteren de jongens naar binnen. We beginnen met de Dinotour en staan oog in oog met grote dinosaurussen.

De jongens kunnen zich hun eerdere bezoekje aan Kinderpretpark Julianatoren niet meer herinneren en kijken hun ogen uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook veel meer attracties zie dan ons vorige bezoek. Onze jongens waren toen nog een stuk jonger en onze focus lag destijds op de attracties voor de allerkleinsten. Destijds was de safaribaan favoriet en ookal blijft deze leuk, het liefst gingen ze nu in stoere achtbanen zoals de Texas Twister en Jul’s Rollerskates. Al hoewel ze wel vier keer achter als een cowboy te paard door het park gingen.

Lekker Griezelen!

Kinderpretpark Julianatoren is een compact en overzichtelijk park. De attracties bevinden zich vlak bij elkaar waardoor je geen grote afstanden hoeft te lopen. Ideaal met kleintjes! Hou jij van griezelen? Dan moet je absoluut een bezoek brengen aan het Spookslot. Je rijdt in een vleermuiskarretje door het duistere slot. En wat je daar allemaal voor griezelige dingen tegen komt… Een hele grote spin, vlak boven je. En wat een eng kerkhof…

De jongens krijgen nog geen genoeg van het griezelen en we besluiten het Griezelbos in te gaan. In het Griezelbos is een groot probleem. Wiezel de Griezel heeft daar tien verschillende deuren getoverd waardoor niemand meer weet via welke deur je teruggaat naar Griezelland. Met een speurtocht naar de juiste deur hepen we die vervelende Wiezel de Griezel weer terug naar Griezelland. Medewerkers van het park zijn verkleed en jagen mijn jongens de stuipen op het lijf.

Groeten uit Julianatoren

Ik had verwacht dat het super druk zou zijn op een zaterdagmiddag in de herfstvakantie. Maar de drukte valt me alles mee en ook de wachtrijen zijn maximaal tien minuten voor een attractie. Bij sommige attracties kunnen de jongens wel een paar keer achter elkaar, omdat er helemaal geen wachtrij staat. Na een paar uur hadden we al zoveel attracties gedaan en zoveel gezien, dat het voelde alsof we al een hele dag weg zijn geweest. Ik vond het zelf al best veel, laat staan voor de kinderen. Na de laatste attractie haalden we nog een ijsje voordat we met een voldaan gevoel weer naar huis gingen.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo