Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Leefstijl

Bach bloesem voor mens en dier

Wereldwijd worden Bach Bloesem mixen ingenomen voor de meest uiteenlopende klachten. Bach Bloesems worden bijvoorbeeld gebruikt om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen, om stress en spanning te verminderen of voor een goede nachtrust. Bach Bloesems zijn 100% natuurlijk en te gebruiken door mensen van alle leeftijden, maar ook bij huisdieren. Zo worden Bach Bloesems bij honden gebruikt voor het afleren van blaffen, het verwerken van een nare gebeurtenis of angst.

Kracht uit de natuur

Bach Bloesem is een vloeibaar natuurlijk voedingssupplement dat bestaat uit plantaardige extracten van bloemen, planten en bomen. In de jaren 30 van de vorige eeuw is de bloesemtherapie ontwikkeld door Dr. Edward Bach. Hij geloofde in het antroposofische mensbeeld, waarin de mens uit vier delen bestaat: ziel-geest-stoffelijke lichaam en etherische lichaam. Dr. Bach geloofde dat disbalans en ziekte allebei worden veroorzaakt door het niet goed in je vel zitten. Het kunnen kleine emotionele ongemakken zijn waar je last van hebt, zoals huidproblemen, nagelbijten of nachtmerrie, maar ook paniek- of woedeaanvallen en depressie.

Dr. Bach heeft 38 bloesemremedies ontwikkeld die zijn gericht op het positief beïnvloeden van een bepaalde karaktertrek of gemoedstoestand, zoals faalangst, heimwee, hebzucht of besluiteloosheid. De Bach Bloesems hebben een unieke werking op je emoties en buigen negatieve emoties als het ware om naar hun positieve tegenpool. Zo herstel je je emotionele balans waardoor je minder klachten kan ervaren. Interessant, want ik kan ook nog wel eens emotioneel uit balans raken door de hectiek van de dag.

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat de keuze van de Bach Bloesem mix aansluit op je persoonlijkheid en je huidige emotionele toestand. Tegenwoordig is het overal te verkrijgen, maar je kunt je beter persoonlijk laten adviseren. Alleen daarmee werk je aan de onderliggende oorzaak van je klachten. Je kunt Bach Bloesem probleemloos en veilig met andere medicatie combineren. Ze zijn zeer geschikt als ondersteunende therapie. Het vervangt dus geen medische behandeling. Als je medisch in behandeling bent, kun je het gebruik van Bach Bloesem het beste bespreken met je arts.

Bach bloesem voor honden

Behalve mensen kunnen ook huisdieren profijt hebben van Bach Bloesem. Niet alleen honden en katten, maar ook paarden, konijnen, papegaaien en hamsters. Bach Bloesems voor honden worden veelal ingezet om ongewenst gedrag te behandelen. Net als bij mensen laat je je voor de beste resultaten persoonlijk adviseren met een Bach Bloesem mix op maat. Uniek aan de webshop van Bach Bloesem mix van Greetje is dat alles op maat en persoonlijk wordt klaargemaakt, precies afgestemd op wat er nodig is. Het is een familie onderneming ontstaan uit passie. Dus zit je met klachten of een probleem bij je hond, neem dan een kijkje in de webshop van Bachbloesemmix.nl. Nog meer dan bij mensen hebben Bachbloesems een weldadig en zuiverend effect bij honden. Mensen denken toch vaak te veel na als ze de druppeltjes innemen (voel ik al wat?) terwijl honden dat niet doen. Honden zijn het beste voorbeeld waar het om de uitwerking van de Bachbloesems gaat. Er zijn ontzettend veel reviews van hondenliefhebbers die tevreden zijn over het effect van Bach Bloesem bij hun hond.

Bach Bloesem ondersteunt je daar waar je nodig hebt en helpt je om weer in balans te komen. Zelf ben ik een natuurliefhebber en heb ik zelf ervaren hoe de natuur een helende werking heeft. Ik leer steeds meer over de kracht van de natuur. Natuurlijke producten vind ik een mooie en zachte manier om de onderliggende oorzaak van mijn klachten aan te pakken.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo