Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch / Ontbijt

Zoete wafels met fruit

De lekkerste wafels maak je zelf! Met slechts een paar ingrediënten en behulp van het roterende wafelijzer van DOMO heb je in een paar minuten krokante én gezondere wafels gemaakt. Deze wafels kun je vervolgens combineren met alle fruit die je maar lekker vindt. Ik geef je graag mijn favoriete tips.

Ingrediënten

Voor het maken van zoete wafels voor één persoon heb je de volgende ingrediënten nodig:
2 eieren
1 banaan
handje havermout
beetje kokosolie (voor het invetten van het wafelijzer)

Ben je een enorme zoetekauw? Dan kun je een beetje natuurlijke suikervervanger toevoegen.

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten met een staafmixer in een kom. Als je de stekker van het wafelijzer in het stopcontact doet, warmt het ijzer gelijk op. Wacht even tot het groene lampje ‘Ready’ brandt en vet het ijzer in met een beetje kokosolie. Vervolgens giet je het mengsel op het ijzer, sluit je het wafelijzer en kantel je het ijzer 180 graden. Binnen een paar minuten zijn je zoete wafels klaar. Ze zijn lekker krokant en smaken heerlijk in combinatie met fruit.

Voor de beste wafels zijn goede tools je beste vriend. Met goede apparaten is het halve werk al gedaan. Het roterende wafelijzer van DOMO is zo’n topper die ik volop gebruik. Heel gebruiksvriendelijk en van goede kwaliteit. Het bakken gaat super snel en doordat je het wafelijzer kunt draaien verdeel je het deeg gelijkmatig over het ijzer. Daarnaast kun je het apparaat, door de draaimogelijkheid, makkelijk in je keukenkast kwijt. Ik vind het heerlijk om te ontbijten met havermoutwafels met appels, kaneel of mango en kiwi in combinatie met skinnysaus caramel van Cleanfoods.

Bestel het roterende wafelijzer van Domo eenvoudig via Bol.com

Lees ook: Koolhydraatarme kaaswafels

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo